Elegem van. A szuleim nem elnek, rokonok tavol videken. Annyira borzalmas, hogy nincs kivel beszelgetnem, nincs kivel megbeszelnem azokat a dolgokat, amitol felek, nincs tamaszom, akivel batrabb lennek. Hogy szuntethetnem ezt meg, mert mar nem birom?
Figyelt kérdés
Annyira hianyzik a szuleim tamogatasa, szeretete. Nem tudok vidam lenni, egy joizut mosolyogni. A baratok se nagyon ernek ra. Az oltastol is felek. Oda se tudnak eljonni velem senki. Elegem van. Az utcan is csak szedelgek, mintha szamuzott lennek, nincs onbizalmam.2021. máj. 17. 17:38
1/32 A kérdező kommentje:
Facsaro erzes
2021. máj. 17. 17:39
2/32 anonim válasza:
Térj meg. Római katolikus pappal beszélj. Ne szektásokkal.
3/32 A kérdező kommentje:
Megtertem, katolikus vagyok, a szektasokat en sem szeretem.
2021. máj. 17. 17:40
4/32 A kérdező kommentje:
Ujra a regi eletemet akarom, ezt a mostanit nem birom
2021. máj. 17. 17:43
5/32 A kérdező kommentje:
Meddig tart ez a szenvedes, elegem vsn
2021. máj. 17. 17:45
6/32 A kérdező kommentje:
Aki nem egyedul el, annak sokkal konnyebb
2021. máj. 17. 17:49
7/32 A kérdező kommentje:
Mit tanacsoltok?
2021. máj. 17. 17:49
8/32 anonim válasza:
Ismerkedj. Minden ember életében eljön ez a pillanat, csodával határos módon még senki sem halt bele.
9/32 anonim válasza:
"Térj meg. Római katolikus pappal beszélj."
Igen, akkor majd a szexuális életed is rendbe jön, feltéve h fiatal fiú vagy.
10/32 A kérdező kommentje:
Az oke h senki nem halt bele, de akkor is nagyon sz@r, kilatastalan erzes. Nem nagyon adodik olyan helyzet, amikor ismerkedni tudnek
2021. máj. 17. 17:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!