Pesten hol adnak ki cigit 18 év alattiaknak?
Figyelt kérdés
Antidohányosok kíméljetek.
Tudom, legálisan sehogy, meg vetessem meg valakivel, de valami "jól bevált" hely nincs?
2010. szept. 12. 14:59
2/8 anonim válasza:
nincs.miért mérgezed magad?van tüdőgondozós ismerősöm és nagyon csúnyákat lát!kérlek,járulj hozzá ahhoz,hogy ne omoljon össze idegileg úgy,hogy leteszed ezt a marhaságot...amúgy gondolom nem egyedül cigizel,hanem oszt.társakkal,haverokkal.mivel itt hasznos válaszokat vársz és nem kioktatást: közülük valakinek biztos van jól bevált helye.kérdezd őket,biztos van ötletük.
3/8 anonim válasza:
nézz szét a nagyobb kínai piacokon.(józsefvárosi, stb) Ott tuti kapsz.
4/8 anonim válasza:
Bármelyik kisebb boltban, trafikban, főleg, amelyek lepukkantak néznek ki.
5/8 anonim válasza:
attól függ h merrefelé laksz.. h hátha tudok neked mondani egy közeli helyet :D
6/8 anonim válasza:
Persze, a jól bevált helyeket, zárattasuk be mi?!
7/8 A kérdező kommentje:
20.13
tök mindegy hogy hol, csak Pest legyen :D
amúgy inkább írd meg e-mailben (fent privát e-mail a kérdésd írójának)
2010. szept. 13. 18:55
8/8 anonim válasza:
Én 14vok de nekem még a benzinkúton is kiadják szal :D menny be mindehova és próbálkozz. Ennyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!