Aluljárókban Pesten kiadják a cigit 18 év alattiaknak?
Figyelt kérdés
2010. aug. 26. 20:16
1/7 anonim válasza:
nekem kiadták néha, amikor vettem.
2/7 anonim válasza:
Esetleg a kínai árusoknál lehet próbálkozni, most már nagyon szigorúan veszik ezeket a dolgokat, és a fogyasztóvédelem többször is 15-16 éves gyerek ellenőrökkel próbálkozott, így nem valószínű, hogy kiadják.
4/7 anonim válasza:
Hát nem épp mindenhol, én lassan 18 vagyok és nem adtak, oda kellett hívjam anyámat is, neki odaadták. Bevásárlóközpontokban ha többmindent veszel, köztük cigit is akkor szoktak adni.
6/7 anonim válasza:
Igen. Csak keress egy lepukkant kis italboltot, ahol sanda feje van a tulajnak, és nincsenek sokan. Nyugatiban a Burger Kinggel szemben szerintem a 8 éves gyerekeknek is adnak bármit.
7/7 anonim válasza:
Attól függ... Nagyváradon kiadják. Megkérdezték 1szer és azt mondtam 14, (annyi vok) nem adták ki de amikor 16-ot mondták, igen.
Annyi az egész, hogy olyan helyen vedd, ahol tudod, h kiadják, mert azér mégis csak égő ha nem, és legyen kiállásod, ne ilyedj meg a kül. helyzetektől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!