Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Hogyan tudnék leszokni a...

Hogyan tudnék leszokni a dohányzásról?

Figyelt kérdés
8 éve már, hogy először gyújtottam rá. Szeretném le tenni mert ha elszívok egy szálat reggel pl akkor nehezebben jutok levegőhöz kicsit szédülök is. El tudom hagyni egésznap is és akkor semmi bajom nincs viszont valamiért csak rá gyújtok ha olyan a társaság vagy valamit csinálok. Érzem, hogy baj lehet belőle ha nem hagyom abba tudnátok valamit mondani amivel könnyebb lenne le tenni mert az a baj ha dolgozok akkor már megszokásbóla számba van.
2022. febr. 19. 12:38
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Sportolj valamit.
2022. febr. 19. 12:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

"Szimpla" akaraterővel.

Rengeteg ismerősöm próbált már leszokni a dohányzásról. Eddig összesen kettőnek sikerült. Mindketten azt a módszert választották, hogy egyszerűen nem szívnak többet és kész. És elég erősek is voltak hozzá. Egyikük 14 évig, másikuk 30 évig dohányzott előtte.

Nincs csoda módszer sajnos. Párom is néha belekezdett, de ő még egy napig se bírta ki. Egyszerűen, van akinek nem elég erős az elhatározása.

2022. febr. 19. 12:50
 3/6 anonim válasza:
100%
2022. febr. 19. 12:58
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Úgy, hogy nem gyújtasz rá.
2022. febr. 19. 13:29
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Képzeld el, hogy hogyan fog sikerülni.

Tervezd meg minél részletesebben.

Tartsd magad a tervhez.

Én pl. tapasszal csináltam.

És egy adalék: megszabadulni kell tőle, nem leszokni.

2022. febr. 19. 21:46
 6/6 anonim ***** válasza:
Hogy állsz kedves kérdező? Én most vagyok a 4.napon, amin nem cigizek, alvászavaraim vannak, néha nagyon megkívánom, de kitartok, jövő héten már könnyebb lesz...remélem
2022. márc. 10. 18:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!