Hallottam, olvastam hogy a dohányzás pattanásokat okoz az arcon, de nekem száraz a bőröm, meg nem vagyok pattanásosodásra hajlamos sem, de ugye ha elszívok most egy cigit holnapra nem leszek pattanásos igaz?
"Zug"dohányosként(idézőjelben mert mindenki tudta csak a nagymamám nem) mondhatom hogy van hatása mert amikor elmentem a nagyihoz néhány napra, nemtudtam rágyújtani a tisztának pattanásmentes bőrömön 3 nagy gumó jött ki, keresztapám kivitt az állomásra elment zsinórban 4 cigit elszívtam felszálltam a vonatra el sem indultunk elaludtam Budapesten a végállomáson a kalauz ébresztett fel (kb 300 km vonatút után) és NYOMTALANUL eltűnt mind a három nagy gumós pattanásom. Amikor elszívtam rendesen pezsgett a vérem annyira jó érzés volt.
Ez az én történetem lehet hogy másnál lehet máshogy hat.
A dohányzásnal semmi nincs kőbe vésve.
Úgy olvashattad, hogy okozHAT
-hat, het.
Ami nem jelenti azt, hogy okoz is csak bizonyos esetekben, bizonyos embereknél, adott körülmények között.
Főleg több átdohányzott év utan ami nálad eleve nem játszik. Az irásod alapján nem egy 30 éve cigiző láncdohányos vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!