Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Napi 2doboz cigi szerintetek sok?

Napi 2doboz cigi szerintetek sok?

Figyelt kérdés

Szevasztok!

Most leszek 17 éves, és már kb 2 éve napi 2dobozzal elszívok. Iskola elött haverokkal elszívunk pár szálat, és szünetekben is. Miután vége az iskolának a parkban beszélgetünk, és akkor is elég sok fogy. Meg ha otthon megkívánom, akkor is szívok pár szálat. Szerintetek ez mennyire káros? Csak mert eddíg nem lett komolyabb baj.

2010. szept. 9. 16:34
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
100%

16:37 vagyok újra!

Utolsó (meg persze kérdező) ha láttatok volna embert tüdőrákban haldokolni, majd meghalni egész másképp gondolkoznátok ettől! Nem kívánom soha senkinek az ilyen halált!

Én már átéltem ezt, tudom mit beszélek és az biztos, hogy soha az életben nem fogok rágyújtani!

Bocs ha elragadtattam nagyon magamat!

2010. szept. 9. 16:57
 12/27 anonim ***** válasza:

16:53 vok

Ha nekem címezted akkor a válaszom az,h a bagós maga választotta, tudja jól mivel jár...

Am meg én is láttam sajnos!!!

2010. szept. 9. 17:01
 13/27 A kérdező kommentje:

csak tudjátok próbáltam, és nehéz leszokni.

Egyszerűen kívánom.

am hogy hal meg egy tüdőbajos?

2010. szept. 9. 17:03
 14/27 anonim ***** válasza:

Nem, egyáltalán nem sok. Szerintem legalább 4-5 dobozzal szívj, ne aprózd el a dolgot.

(Egy baj van, nem leszel elég jó donor.)

2010. szept. 9. 17:37
 15/27 anonim ***** válasza:

17:37 a zárójeles rész...le a kalappal nagyon tetszett ez a mondat! :D

Am mi az h nehéz elhatározás kérdése...

Apám 7 éve lement a cigizőbe és 20 év dohányzás után elszívta az utolsót. Azóta nem gyújtott rá és mellette anyám ugyanúgy dohányzik!

2010. szept. 9. 17:46
 16/27 anonim ***** válasza:
Nekem napi kevesebb mint 1 doboz fogy (kb. 10-15 szál), de még ezt is soknak tartom (ja, és én 30 éves vagyok). A 2 doboz nagyon sok. Nem csak a tüdőrák miatt, vannak annál jóval gyakoribb, a dohányzással összefüggő betegségek is (PL. copd). Ha le nem is szoksz, legalább próbáld meg 1 doboz alatt tartani.
2010. szept. 9. 19:15
 17/27 anonim ***** válasza:

Művelődj kisfiam, ez vár rád:

[link]

vagy valamelyik másik.

2010. szept. 9. 21:11
 18/27 anonim ***** válasza:
100%

Nah idefigyelj. Anyum rákban haldoklott, egyik nap rá akart gyújtani de már nem tudott...vizes volt a tüdeje, így "leszokott". Bejött az öcsém dohányzás után hozzá a kórházba, Anyum rámnézett és azt mondta: most már értem, miért csesztettél hogy szokjak le. ez iszonyat büdös!!

Másfél évig haldoklott a szemem láttára...azt ne akard megtudni!!! Kiszolgáltatva, már fel sem tudott kelni az ágyból hetekig, mire morfiummal altatták, mert elképzelhetetlenül fájt a tüdeje, ORDÍTOTT!!!!!!!!

Ne akarj így meghalni, a rák az nagyon nagyon szemét tud lenni, főleg ha elhúzódik.

22éves lány voltam akkor, ma 29éves kétgyerekes anya és óvom a gyerekeimet ameddig lehet, hogy egészségesen éljenek. Nem ér annyit az a pár "jó év", amíg a haverokkal kint bagózgattok...vége lesz a sulinak, szétszéledtek, az okosabbikja leszokik. Családja lesz. Boldog lesz. TE meg lehet ottmaradsz függő bagósként büdösen és talán haldokolsz majd 10év múlva.

Öcsém volt kapacitásvizsgálaton. 10évet kapott, valószínűsíthető a tüdőbaj, ha nem hagyja abba és annyi...mert 16éves kora óta szívja, most 28...mióta Anyunk meghalt, próbál leszokni, mert látta Ő is, mit okozhat...

Szóval sztem tedd le vhogy a bagót.

2010. szept. 10. 08:02
 19/27 anonim ***** válasza:
100%

Utolsó vagyok.

Ne akard, hogy 15-20év múlva a gyerekeid pelenkázzanak, mert nem tudsz kimenni még wcre sem, vagy ne akard, hogy a gyerekeid töröljék ki a hátsód, mert nincs erőd odanyúlni. VAgy még rosszabb...ne akard, hogy egy nemtörődöm nővérke vagy fiúnővér törölgessen...

És ne hidd, hogy ez szélsőséges eset, sajnos könnyen ilyen helyzetbe kerülhetsz, ha rákos leszel.

2010. szept. 10. 08:04
 20/27 anonim ***** válasza:
9%
jó rákot kívánok-.- idióta.
2010. szept. 10. 18:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!