Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Iqos tapasztalatok, vélemények?

Iqos tapasztalatok, vélemények?

Figyelt kérdés

Mik a tapasztalatotok vele kapcsolatban? Gondolkozom, hogy veszek egyet és átállnék rá.

Aki régebb óta használja, és utána rágyújtott egy hagyományos cigire, valóban hányingere lett, rosszul érezte magát?

Aki esetleg köhög is a cigitől, és átállt erre, javult, esetleg el is múlt a köhögés?

2022. jan. 21. 12:13
 1/3 anonim ***** válasza:
81%
Elmondom neked én mindenféle extra cucc nélkül hányingert kaptam, ha egy nap után nem gyújtottam rá, sőt a reggeli első cigi is szarul esett sokszor, pedig napi egy-másfél doboz elment. Nem baj, ha használsz valami segédeszközt, de a lényeg az elhatározás.
2022. jan. 21. 12:17
 2/3 A kérdező kommentje:

Én szeretek cigizni, de ha van olyan mód, ami nem füstöl, nem büdös és nem olyan káros, akkor inkább azt választanám, de még nem jutottam el oda, hogy le szeretnék szokni, mert én szeretem is, nem csak "muszáj".

De köszönöm, tudom, minden fejben dől el :)

2022. jan. 21. 12:22
 3/3 anonim ***** válasza:
Párom másfél éve csak iqost szív,pedig előtte hosszú évekig cigizett. Szereti a dohány ízét, ő a Sienna heetset használja. Sokaktól hallottuk,hogy többet szívnak heetsből mint sima cigiből, szerencsére páromnál ez nincs így. Ő egyszer próbált meg rágyújtani Iqos után, keserűnek érezte, azt mondta nagyon rossz volt. Nem is köhög egyébként azóta. :)
2022. jan. 21. 12:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!