E cigit szeretnék vásárolni, de nem tudok róla semmit sem. Tudnátok mondani tapasztalatokat, véleményeket, hol és milyen márkát vásároljak meg?
3 éve dohányzok, de így már a nyár vége felé belegondolva is félek a téltől! Most nyáron ki lehet menni a teraszra cigizni, de télen a nagy minuszokban már nem lehet. Ezért szeretnék vásárolni télre egy e cigit, mivel a lakásban nem fogok dohányozni. Azt tudom, hogy gyümölcs meg mit tudom én milyen ízesítésűek vannak, de nekem rendes dohány ízesítéső kéne, ha létezik.
Előre is köszönöm a válaszokat, aki építő jellegű választ ír, azt természetesen felpontozom.
Nekem a legolcsóbb fajta van (1200Ft volt a komplett szett töltővel). Nekem bevállt, igaz én akkor szívom ha ideges vagyok (pl. vizsgák előt vagy hasonló). Párom korábban nagy dohányos volt, de ő is megvan elégedve vele. Felént a legtöbben ezt a fajtát szívják, nincs vele gond.
Szerintem érdemes kipróbálni a különböző ízeket, de lehet sima dohány ízűt is kapni.
Arra figyelj, hogy később érzed a nikotint. Így sokan azt hiszik, hogy nem hat és többet szívnak mint kellene.
Kezdésnek vegyél a trafikban egy olcsóbb szettet, meglátod mennyire jön be, de vagy weboldalról rendelj, vagy trafikban vegyél, nem érdemes piacon venni, meg kínaiban, stb, mert az nem megbízható.
Liquidet, pedig hivatalos weboldalról vegyél, mert ami a boltban van, mind gagyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!