Melyik a leggyengébb snussz amit dohányboltba lehet kapni?
Figyelt kérdés
Szeretnék venni egyet, de még kezdő vagyok tehát a leggyengébbet keresem2021. dec. 10. 09:55
2/5 anonim válasza:
Göteborg's Rapé elég gyenge, azt hiszem 8 mg/g
3/5 anonim válasza:
#2 Pont ilyet vettem elsőnek, hát nem nevezném gyengének.
4/5 anonim válasza:
#3: igazad van, utánna néztem, nem 8-as, hanem 16-os: [link]
Kérdezö: a 8 mg/g-os snüsszök a leggyengébbek. A legtöbbnek el tudod olvasni a hátulján, hogy mennyi nikotin van benne. Ezt az értéket keresd.
Ami biztosan NEM jó neked, mert túl erös: Az összes Siberia(32-52 mg/g), az összes Thunder(16?-32 mg/g), az összes Killa(24 mg/g), Extr1me(16-32 mg/g), CHN(35-52 mg/g), Corvus(32-52 mg/g).
Két márka jut eszembe, amit lehet kapni magyarországon és lehet köztük 8-as: Shiro és a Loop... Ezeknek nézegesd meg a hátulját
5/5 anonim válasza:
Az sem mindegy rendes dohányból van a snüssz vagy szintetikus. Előbbiben van só is és sokkal jobban felszívódik.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!