Dohányzásról való leszokás másnak is eredményez magas vérnyomást?
A leszokás pont hogy csökkenti a vérnyomást. Dohányzáskor szűkűlnek az erek, nagyobb erő szükséges a szívnek pumpálni a vért.
Vagy eddig is magas volt, csak nem mértek, vagy pedig szimplán a leszokás okozta stressz és izgatottság tolja fel a vérnyomásod.
Nem, nem a cigi lerakása miatt van ez, vizsgáltasd ki...
Ha szeretnél egy nagyon jó alapanyagot a cigi lerakásáshoz kérlek olvasd el ezt a könyvet. Ha úgy gondolod, hülyeség is és ugy sem segít ( én is azt hittem és leraktam 9 év után ) akkor is egy próbát megér nem? Hisz mi baj lehet? A könyv: Allen Carr - Végre nem dohányzom ( online pdf formátumban megtalálod)
Nem arról szól a könyv, hogy jajj rákos leszel és fu de büdös vagy, rávilágit az örömteli életre cigi nélkül, eloszalatj akétségeidet, félelmeidet a cigi nélküli életről, ohh hidd el sokkal szebb és nem hog yugyanolyan értelme van mindennek cigi nélkül de még szebb és élvezetesebb is minden az ételtől kezdve a baráti összejövetelekig MINDEN SZEBB és JOBB nemdohányzóként.
Ha egy egész napon át nem eszünk, korog a gyomrunk, de testi fájdalomban nem szenvedünk. Az éhség mégis egy hatalmas hajtóerő, és nagyon idegessé válunk, ha nem kapunk enni. Hasonló a helyzet, amikor a szervezetünk nikotin iránt éhezik. A különbség annyi, hogy ételre szükségünk van, méregre pedig nincs.
A sóvárgás elfog múlni a cigi iránt és akárhányszor arra gondolsz, hogy rágyújtanál tedd mellé, hogy de mennyire jó, hogy már NEM KELL rágyújtanod és végre szabad lehetsz, nekem rengeteget segített, mert igazából minden "tünet" csak a fejedben tűnik olyan borzasztónak mert félsz az ismeretlentől.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!