Hogy tegyem le a cigit végleg?
Hogy tudnám letenni a cigit véglegesen? Kiderült hogy tüdő beteg vagyok és ez nem gyógyítható ezért le akarom tenni a bagót de nagyon nehezen megy.. már sok féle módon próbáltam de sehogy se sikerül, amikor nem szívom szédülök hányingerem van és rosszul vagyok gondolom ez a elvonási tünet.. tudnátok valami tanácsot adni??
18 éves vagyok 10 éves korom óta cigizek.
Ja és még annyi hogy ilyen tabletták meg nikotin tapaszok nálam semmit sem érnek már próbáltam..
Ma reggel is kávé mellé nem cigiztem és kihánytam az egészet a reggelivel együtt :/
"Van akarat erőm csak valahogy nem engedi a testem hogy le tegyem"
Na neked pont akaraterőd nincs!
Én 20 év után tettem le egyik napról a másikra.
Pedig 2 dobozzal szívtam el naponta.
Pedig tényleg van akarat erőm csak rosszul vagyok ha nem szívok.
Most is 2 napja nem szívtam és egész nap szédülök étvágyam meg nulla
Nekem ez segített letenni: Allen Carr - Végre nem dohányzom (online elérhető ingyen)
Nem a tipikus rákos leszel, igy halsz meg úgy halsz meg könyv. :)
Adj neki egy esélyt ha komolyan gondolod a leszokást, én se hittem benne, hogy egy könyv majd hogy akar segíteni de mondom mi baj lehet...Láss csodát leszoktam 9 év után és semmi nikotin potlós dolgot nem használva csak elolvasva ezt a könyvet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!