Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Valójában mennyire káros a cigi?

Valójában mennyire káros a cigi?

Figyelt kérdés

Sziasztok, egy 20 éves fiú vagyok, eléggé ideges állandóan. Xanaxot szedek (napi 1, 0.25mg), illetve vérnyomáscsökentőt (Bizoprolol).

3 évig cigiztem, őszintén, jó volt, nyugodt voltam, de leraktam, mert féltem, hogy valami bajom lesz, és leraktam.

A függőségen kívül, milyen problémát okozhat a cigi? (Könnyen le tudok rakni mindent)

Fél éve nem cigizek, de érzem, hogy jól esne.

Mennyire baj, ha mondjuk kb fél évig cigizek most, utána lerakom? (Hipochonder vagyok, félek a szívrohamtól, agyvérzéstől, meg mindentől, és néha be is képzelem magamnak, és félek, nehogy baj legyen belőle)

2021. nov. 11. 12:54
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
47%

Okozhat rengeteg negatív hatást. Keringési zavar, szívproblémák, érszűkület természetesen a tüdőt, gégét és a fogakat is roncsolja. Férfiaknál impotencia.Még lehetne jó párat felsorolni.

DE! 3 év az szerintem nem olyan vészes, ha letetted a cigit akkor tisztulni kezd a tüdő, regenerálódik a szervezet.

2021. nov. 11. 12:59
 2/15 anonim ***** válasza:
36%
Barlangban élsz? Ahogy írta az első rengeteg káros hatása van.
2021. nov. 11. 13:01
 3/15 A kérdező kommentje:

Köszi kettes, eddig is tudtam :D a kérdés arra irányult mr itguy, hogy fél év cigi okozhat-e súlyos bajt.

class itguy implements ngOnInit {

private readonly szemelyiseg: string = 'kocsog';

ngOnInit(): void {

console.log('ITGuy szemelyisege: ' + this.szemelyiseg);

}

}

2021. nov. 11. 13:03
 4/15 anonim ***** válasza:
52%

Cigiztél 3 évig, azt állítod sikerült leraknod.

De ezek szerint nem sikerült, mert most is kell. Méghozzá annyira kell, hogy már majdnem meg is győzted magadat, hogy folytasd a használatát.

Mi garantálja, hogy még fél év cigizés után nem fogod megint így gondolni, hogy na még fél év belefér. Mert rosszabb rá az esély, mert akkor már nem 3 év cigizés, hanem 3.5 év cigizés lesz mögötted, szóval még ennél is nagyobb lesz a hozzászokás, és a kísértés.

2021. nov. 11. 13:20
 5/15 A kérdező kommentje:
Rosszul gondolod. Nekem nem a cigi kell, hanem a nyugalom.
2021. nov. 11. 13:23
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Érdemes lenne a probléma forrását megtalálni és kezelni, ha még gyógyszer mellett is ennyire ideges vagy. Semmiképp sem ajánlatos újrakezdeni a dohányzást,ha már le tudtad rakni. Rengeteg egészségügyi problémát okozhat.

Fordulj szakemberhez.

2021. nov. 11. 13:42
 7/15 anonim ***** válasza:
Nem importálom a hülyeségedet.
2021. nov. 11. 14:25
 8/15 anonim ***** válasza:

nyugalom :D

gyakorolj meditációt

2021. nov. 11. 15:14
 9/15 anonim ***** válasza:
Inkább sportolj valamit.
2021. nov. 11. 17:16
 10/15 anonim ***** válasza:

Fél év cigi sokall többet árt mintha egy hétig szívod.

Érted te ezt???

2021. nov. 12. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!