Megbüntethet a rendőr, ha közterületen dohányzok?
Figyelt kérdés
Ahol NINCS tiltva a dohányzás. Csak azért mert még 18 éven aluli vagyok.
15F
2010. szept. 1. 15:22
2/12 anonim válasza:
hidd el a rendőr lesz@rja h hogy teszed tönkre magad
szal nem fog odamenni és mondnai h huu öcsém na most megbüntetlke mert cigiztél
3/12 anonim válasza:
Megbüntethet, be is vihet a törvény szerint.
4/12 anonim válasza:
magánügy köze hozzá a legtöbb zsaru dohányzik
5/12 anonim válasza:
sztem nem büntethet meg, csak egy kellemetlen beszélgetésben lenne részed:D
6/12 anonim válasza:
nem, de ha a szeme előtt pöckölöd el a csikket a földre, azért már büntethet. (köztéri szemetelés)
7/12 anonim válasza:
háááát nekünk a kapitányság mellett van egy kisbolt, és ott elszoktam szívni 1szálat reggel mert a suli mellette van és ugy mek be suliba.
múltkor kijött egy, nézett nagyon.. sztem nemv olt kedve megbüntetni de engem is érdekelne h megbüntethet-e énis 15/F vagyok:)
8/12 anonim válasza:
nemtom de ha g*ecizni van kedve akkor elkérheti a szem igazolványod, és ha közel lax, avyg közel a suli felvisznek az igazgatóiba:S
9/12 A kérdező kommentje:
"Megbüntethet, be is vihet a törvény szerint."
Ez hol van megfogalmazva? És, ha tényleg így van milyen büntetésre lehet számítani?
2010. szept. 3. 17:40
10/12 anonim válasza:
szerintem nem büntethet meg. kivéve ha pécsen laksz, ugye ott már nem lehet cigizni szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!