Megvennétek a lányotoknak a cigit, ha bevallja hogy dohányzik?
Nekem a szuleim fizettek a dohanyzasomat a kollegiumba koltozesemig. Utana mar en vettem magamnak, aztan most mar fel eve attertem az elektromosra.
Igazabol mivel ok meg fiatalabban kezdtek, mint en, ezert nem akartak kepmutatoak lenni. Meg amugyis, anyam is azt mondta, hogy inkabb megveszi o, csak akkor mar normalis cigit szivjak es ne titkoljam. Ha ezert valakit alaposan kiosztanak, megbuntetnek es meg is tiltjak neki a cigizest, annal jobban fogja csinalni, csak eppen titokban es akkor majd hazudozni kenyszerul.
Inkább vennék mint hogy csikkezés legyen belőle.
Próbát megér egy ecigi vagy ilyen iqos szerűség felajánlása, hátha az vonzóbb, pl nincs szaga és hát amblokk egészségesebb, de a nikotin érzése még benne van.
Tudod utolso, mindenkinek maga dontese, hogy dohanyzik-e vagy sem, ahogyan az is, hogy megveszi-e valakinek. Ha a szulei nem veszik meg es buntetik, attol meg a gyerek dontese az marad, hogy o dohanyozni fog. Egy 17 eves amugysem annyira gyerek mar, vannak onallo dontesei es a felelosseget igenis tudja vallalni magaert, nem lehet arra fogni, hogy nem tud meg onalloan gondolkodni. Majd megoldja ugyis, ha eltiltjak tole, csak eppen meg hazudozni is fog.
Le kell ulni normalisan es teljes nyugalommal el kell beszelgetni errol a "gyerekkel". Ha nem veszed meg neki, akkor meg kell mondani, hogy figyelj, gyerekem, ha tonkre akarod tenni a tudodet, az a te dontesed, vedd meg, nem szolok bele, viszont en nem fogom ezt neked kifizetni, nagy vagy, el tudsz menni dolgozni.
Egyebkent nalunk semmilyen diakkent vegezheto munka nem volt kb a varosban, amikor ott eltem, ami volt, arra le is csaptam, de nekem lehetosegem sem lett volna magamnak fizetni a dohanyzast, pedig meg napszamozni is elmentem, hogy keressek penzt. Cserebe viszont nem szoltam semmit, amikor kolcson keregettek a penzemet a szuleim.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!