Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Magyarországon is elérhető...

Magyarországon is elérhető vegán cigi? Vettem egy Pepe easy greent, azt olvastam az vegán, ez igaz?

Figyelt kérdés

2021. aug. 16. 19:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
29%

Nincs állat kisérlet régóta, söt már a kozmetikumoknál sincs.

Az e-ciginél 2019-ben volt egér kisérlet.

2021. aug. 16. 20:19
 12/19 anonim ***** válasza:
87%
Miféle indulatokat? Csak vicces pár bolondon mennyit keresnek.
2021. aug. 16. 20:47
 13/19 anonim ***** válasza:
90%
De bakker, vegán, meg cigizés???
2021. aug. 16. 21:27
 14/19 anonim ***** válasza:
90%

Ez olyan mint a számítógépeknél a gamer.

Na ott van gamer egér, gamer ház, gamer egérpad. Mert tesznek rá egy rakás ledet. Oszt gamer.

Itt ráírják a cigire, hogy Vegán, oszt plusz forinttal drágább.

Pedig a dohány növényből va, ezt talán még a hülye is tudja... Namindegy....

Én is vegán vagyok, de ez...

2021. aug. 16. 22:02
 15/19 anonim ***** válasza:
90%
Pont ma olvastam a "greenwashing"-ről, ott volt egy ilyen példa, hogy például valamire, amiről fel se merülne, hogy bármi állati származék lenne benne, ráírják, hogy vegán, akkor rögtön azt hiszik egyesek, hogy hú, akkor zöld, stb, és drágábban megveszik.
2021. aug. 16. 22:48
 16/19 anonim ***** válasza:
11%

Az megvan hogy kijelentő mondat.

Az megvan hogy kérdő mondat?

Nem egyenlő.

2021. aug. 16. 22:57
 17/19 anonim ***** válasza:
62%
A Pepe nem vegán, hanem natur. Amivel azt akarják jelezni, hogy adalékanyag mentes, natúr dohányból készítik.
2021. aug. 23. 21:48
 18/19 anonim ***** válasza:
Az itt felszólaló hülyéknek jelzem, hogy a Pepe de egyépként a Manitoura is igaz: Olcsóbb az átlagnál főleg a felkapottab márkáknál. Az meg hogy vegán-e vagy sem nem tudod ellenőrizni csak bizakodni. Ami nagyon valószínű szinte már biztos, hogy adalék mentes. Pepe, Manitou egy cégé. Pueblo is adalékmentes elvileg. Meg az American Spirit de az nincs Magyarországon. Én Pueblot szoktam venni mondjuk az nem olcsóbb a többitől.
2021. okt. 27. 03:16
 19/19 anonim ***** válasza:

Istenem mennyi itt az értelmetlen bunkó...

Attól lesz egy cigi vegán, hogy nem tesztelik állatokon és nem tartalmaz olyan anyagokat (pl ragasztót a cigipapírban), amelyek állati eredetűek.

De ezt már előttem is leírták, mégis értetlenkednek néhányan....

Na mindegy

A kérdezőnek pedig a West és Pueblo márkákat ajánlom, ha jól tudom, azok vegánok

Egyébként öröm látni az ilyen kérdéseket :)) fontos hogy odafigyeljünk a környezetünkre

2023. aug. 24. 16:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!