Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki is akarom próbálni a...

Ki is akarom próbálni a cigizést meg nem is?

Figyelt kérdés

A napokban barátnőm elkezdett cigizni és én eddig elhidegültem ettől. Édesanyám azt mondta hogy beszéljük meg és előtte cigizzek nyugodtan de azért nem örülne ha

rászoknék, azt is mondta hogy más miatt ne cigizzek és hogy elvileg hülyeség hogy megnyugtat. Viszont nem merek rákérdezni nála. Mostanság elég sok vita van barátnőmmel és ki akarom engedni a gőzt. Néha-néha egy száll bele fér nem? A családban csomóan cigiznek. Barátnőm is azt mondta hogy néha szív de tegnap is elszívott vagy négyet meg ma is vagy kettőt. Minek a jele lehet?

16/f

2021. aug. 12. 01:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Kis papucs*
2021. aug. 12. 10:54
 12/17 anonim ***** válasza:
88%
Utolsó! Akinek dohányzik a párja és nem akadályozza meg, hogy ne dohányozzon, az nem papucs. Nem irányíthatja senki a párját, szabad akarata van, nem egy rabszolga. Én feleségem is cigizik, de semmi jogom nem lenne megtiltani neki, mivel nem diktátor vagyok. Ez még nem papucsság. Vagy a te felfogásod szerint egy kapcsolatban csak az van, amit a férfi mond és kész?
2021. aug. 12. 11:00
 13/17 anonim ***** válasza:
11%
Igen, egy kapcsolatban az van, amit egy férfi mond! Ugyanis, ha igazán szeret engem az a nő, akkor nem gyújt rá, ha rá gyújt, akkor vége, vagy én, vagy a cigi.
2021. aug. 12. 16:38
 14/17 anonim ***** válasza:
91%
Bár nem hiszem hogy 16 évesen átlátnád annyira a helyzetet mint egy idősebb, de higgy annak aki azt mondja ne dohányozz. Se te, se a barátnőd. Ha fontos az egészséged (fizikai és szellemi egyaránt), megmondod neki ha nem hagyja abba akkor ennyi volt ez a kapcsolat. Ha most meghozol egy ilyen határozott döntést, később még megköszönöd magadnak.
2021. aug. 12. 16:39
 15/17 anonim ***** válasza:

Ejj de fogod te majd magad szidni egy pár év múlva hogy mekkora hülye voltál.

Mindenki úgy fog neki hogy csak kipróbálja és ha nem jó akkor nem szívja.

Sajna ez egy kegyetlen szenvedély betegség és nehéz letenni.

Persze csak szívják az emberek és így meglesz az államnak a bevétel, mert megkell lenni és nem kell ezt rányomni a többi dologra.

2021. aug. 13. 06:51
 16/17 anonim ***** válasza:
Majd irj újra 10 év múlva
2021. aug. 13. 10:28
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett, rászoktál azóta?
2021. dec. 19. 20:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!