Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ki is akarom próbálni a...

Ki is akarom próbálni a cigizést meg nem is?

Figyelt kérdés

A napokban barátnőm elkezdett cigizni és én eddig elhidegültem ettől. Édesanyám azt mondta hogy beszéljük meg és előtte cigizzek nyugodtan de azért nem örülne ha

rászoknék, azt is mondta hogy más miatt ne cigizzek és hogy elvileg hülyeség hogy megnyugtat. Viszont nem merek rákérdezni nála. Mostanság elég sok vita van barátnőmmel és ki akarom engedni a gőzt. Néha-néha egy száll bele fér nem? A családban csomóan cigiznek. Barátnőm is azt mondta hogy néha szív de tegnap is elszívott vagy négyet meg ma is vagy kettőt. Minek a jele lehet?

16/f

2021. aug. 12. 01:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hát majd ha a fizetésed jelentős része remény, majd megbánod a döntésed. De akkor leszokni nehezebb.

Gőz leeresztés? Vállald fel a konfliktusokat a pároddal, beszéljétek az érzésetekről és ne a függőségbe menekülj ehelyett gyáva módon

2021. aug. 12. 01:14
 2/17 anonim ***** válasza:
58%
Szakíts a barátnőddel. Amúgy, te hagyod a csajodnak, hogy cigizzen, ilyen papucs vagy? Na, belőled se lesz igazi férfi! 🤣🤣
2021. aug. 12. 01:22
 3/17 anonim ***** válasza:
85%
Idióta, az is aki behozta ezt a baromságot Európába
2021. aug. 12. 01:35
 4/17 anonim ***** válasza:
69%
Egy száltól még senki nem lett függő, de a "Néha-néha egy száll bele fér nem?" mentalitással már így kipróbálás előtt is nagyon jó úton haladsz, úgyhogy a helyedben inkább hanyagolnám.
2021. aug. 12. 01:57
 5/17 A kérdező kommentje:
Nyilvan nem akarom hogy cigizzen. Egyszeruen ilyen termeszetu es szerintem nem ettol leszek papucs. A masik valaszolonak valaszolva nem mindig csak mikor jol esik de ez attol is fog hogy en hogy fogom erezni.
2021. aug. 12. 02:02
 6/17 anonim válasza:
93%
15 évesen szoktam rá mert azt hittem hogy menő. Tetszeni akartam egy lánynak aki cigizett és felnőttebbnek akartam látszani. 17 évig cigiztem, 8 hónapja szoktam le és évek óta próbáltam letenni. Most talán sikerült. Nincs ilyen hogy csak néha dohányzol. Így szoksz rá. A barátnőd is éppen a rászokás stádiumban van. Akkor gyújts rá ha rá akarsz szokni. Iszonyat nehéz abbahagyni. KB ötször sikerült hónapokig leszokni de valahogy mindig úra kezdtem. A legtöbben nem is szoktak le soha az is érettségi körömben.
2021. aug. 12. 02:23
 7/17 anonim ***** válasza:
Én ugyanígy vagyok a körömrágással,4 napig bírtam ki.
2021. aug. 12. 02:24
 8/17 anonim ***** válasza:
90%
Inkább ne próbáld ki mert akkor lehet hogy a későbbiekben rászoksz és letenni nagyon nehéz
2021. aug. 12. 05:15
 9/17 anonim ***** válasza:
91%
Inkább ne.
2021. aug. 12. 10:51
 10/17 anonim ***** válasza:
18%
Kérdező, deee, papucs vagy, mert hagyod, hogy bármit is csináljon a "csajod." Ilyen természetű? Akkor ő hordja a nadrágot! Ez is elég gáz és papucs. 🤣🤣
2021. aug. 12. 10:54
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!