Cigiről e-cigire?
Figyelt kérdés
8év után szerintetek sikerülhet hosszú távon átszoknom e-cigire?2021. júl. 22. 16:23
A kérdező szavazást indított:
Cigi
E-cigi
Kis ideig e-cigi, aztán visszacsábulás
13 szavazat
1/5 anonim válasza:
Én és a környezetemben kb mindeni aki dohányzik átszokott az IQOSra és azóta nem gyújt rá/ nem tud rágyújtani.
Ilyen liquides e-cigik viszont senkinek nem jöttek be.
2/5 anonim válasza:
Inkább szokj le a cigiről. Tök mindegy milyen, egészségtelen, káros és rohadt büdös +drága..
3/5 anonim válasza:
Sokaknak sikerült, nekem is. Pedig nem 8 év volt az "előzmény", sajnos.
4/5 anonim válasza:
Az IQOS-t nem tudom, mert a környezetemben senki nem használja,
de az ecigi nem büdös, mondták olyan kollégáim is akik igen csak
cigiellenesek voltak. (Bár tilos engedték használni a környezetükben is)Kb. 10 éve használok ecigit kb. 6 éve nincs mellette analóg, eszembe sem jut. Persze meg kell találni mindenkinek a neki megfelelő eszközt.
5/5 anonim válasza:
Nekem a legtöbb ismerősöm az ecigiről visszaszokott a rendesre. Az IQOS az jobban bevált nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!