Hogyan szokjak le a cigiről? Úgy érzem nem funkcionálok nélküle, mint egy zombi.
Akkor inkább feküdj egész nap, míg megjön a kedved valami máshoz. Ha nem tudsz aludni, szedj pár napig/hétig erős altatót, ami ágyba kényszerít. Az altató se piskóta, de jobb mint meghalni, nem? Igyál mellé sok citromos levet, bubis vizet, az segít. Pár napig csak keveset egyél, ha nagyon bekajálsz, az csak még több ingert ad a cigizhetnékre.
Én mikor letettem egyáltalán nem ettem az első 2 napban. Nekem is volt egy rakás kísérletem, megfigyeltem, hogyha eszek, akkor mindig nagyon kéne egy cigi. Ha pedig nem eszek, olyankor könnyebb elviselni. És harmadnapra már sokkal jobb volt, így óvatosan elkezdtem falatozni. De nem hatalmas zabálásokat, mert az kockázatos.
Próbálkozz tovább, ne add fel! Mindenki így van a cigivel, nehogy azt hidd, hogy csak te. Még semmi nem késő. Szerintem a nagyrésze visszafordítható azoknak amit írtál. És nem biztos, hogy rák, nem kell a legrosszabbra gondolni.
Champix tablettát írasd fel az orvossal.
Ha az nem segít akkor semmi.
Viszont elég húzós az ára, de minden pénzt megér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!