A lányom utálja, hogy a lakásban dohányzom, ti hogy kezeltétek ezt?
#20 Ezt soha nem értettem, hogy miért kell a másik pénztárcájában turkálni, valamint az életében vájkálni, holott bizonyítottan semmi közöd hozzá. Vegyünk engem, átlagon felüli dohányost alapul, napi 2 doboz cigaretta elmegy, mégis el tudom látni a családom az igényeiknek megfelelően, nyáron megengedhetjük, hogy 2 hetet a balatonon töltsünk, 2 gyerekem van, most fizettem ki mindkettőnek a "B" jogosítványt, ja meg persze félre tudok tenni. Mielőtt azzal vádolnának, hogy felvágok, pusztán azért írtam, hogy a kedves válaszoló megértse, hogy ha megengedheti magának az ember, akkor senkinek semmi köze ahhoz, hogy dohányzik vagy sem.
Tudom tudom, most jön a jól bevált szöveg: "Engem addig nem zavar, amíg nem fújják az arcomba/dobják el a csikket az úton". Tessék elképzelni, hogy nem minden dohányos ugyanolyan, én pl soha nem fújom nem dohányos felé a füstöt, a csikkről meg csak annyit, hogy aki úgy dobja el, hogy van kuka belátható területen belül az egy paraszt.
21:
Nem vájkáltam a zsebében; ívelten teszek rá, mennyi pénze van; tőlem rá is gyújthat a húszezreseivel. Részemről ez csak egy érv volt. Olyan érv, ami annak idején engem is motivált.
Erős dohányos vagyok, de lakásban dohányozni ?
Mindenbe "belemászik" a bűz.
Én nem dohányoznék. A szüleim gyerekkoromban dohányoztak. Minden reggel arra keltem, hogy a füst jött át a panel falán kv szaggal keverve. Utáltam!
Ezután meg azt, mikor rákban haltak meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!