Fiús szülők nálatok hogy kezeltetek a fityma kérdést ?
#4: Sajnálom, hogy ezek történtek veled. Igen, így már érthető, mért értékeltél, ahogy. DE általánosságban véve a szülőknek kellene ezt ellenőrizni, tanítani. Én kisgyermekekkel - gyermekotthonban - dolgoztam majdnem 30 éven keresztül, s nekem mint ápolónőnek a betegszobán kellett kezelni ezeket a letapadt fitymás dolgokat. Ám a családnak kell megtanítani elvikben ezeket a dolgokat. Találkoztam fórumon sajnos olyannal, aki életében nem hallott a makk-fityma tisztán tartásáról, s most felnőttként próbálja helyrehozni az eddig hanyagolt dolgokat.
Igazából most is írhatnám, hogy kamillás áztatás, tisztítás, krémes tágítás, a kérdezőnek, de valóban jobb, ha előbb szakember megnézi. Nálunk is gyerekorvos nézte meg őket, és ha a fentebb említettek nem hozták helyre, akkor jött a sebészet, ahol feltépték. Aztán az előírt antibiotikumos kenőccsel kezeltük, meg amit előírtak.
DE gondolom, majd megint jön valaki, akinek nem tetszik, amiket leírtam, és majd lepontoz a béka s*gge alá. Mert az egészségügy az, amihez mindenki professzionális szinten ért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!