Dohányzásról való leszokás után neked is voltak elvonási tüneteid?
Nemrég volt 1 éve, hogy letettem a cigit. Én előtte mindig nagy dohányos voltam, napi minimum 1 dobozzal elszívtam, persze szerettem is cigizni, mégis sokszor inkább a megszokás miatt gyújtottam rá.
Nem készültem a leszokásra, csak szimplán egyik nap elhatároztam, hogy rendes cigit már nem szívok, 1 az 1ben átszoktam iqos-ra, majd nem egészen egy hónapra rá azt is letettem. (konkrétan úgy volt, hogy egyik vasárnap délután 1ig nem szívtam és eldöntöttem, hogy akkor már nem is fogok többet)
Az elmúlt 1 évben sosem vágytam arra, hogy bárcsak rágyújtanék, pedig a munkahelyemen ugyanúgy lejártam továbbra is a többiekkel a dohányzóba beszélgetni.
Sokan mondták, hogy majd meglásd eljön az idő, mikor újra kívánni fogod.
Azt hiszem ez most jött el. 1 év 2 hónap, amióta se cigi, se iqos.
Nektek is volt hasonló élményetek? Hogyan jutottatok túl ezen? Újra elszívtatok egy cigit, vagy kibírtátok? Örülnék, ha megosztanátok a tapasztalataitokat.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!