Sima dohanyzasrol valo leszokas e-cigivel ilyen modon?
Azt elfelejtettem kerdezni, hogy milyen eletromos cigarettat ajanlotok, esetleg kezdoszett tippeket is linkelhettek.
Fontos informacio lehet, hogy olyan 10-15 szalat szivok el naponta, ez a mennyiseg stagnal mar evek ota, tobbet nem is birok elszivni, de mar ennyit sem szivok el szivesen, nincs az a bodult erzes tole csak a buz. Ennyi szal mellett az elvonasi tunetek meddig tartananak, ha csak ugy letennem azonnal?
Én 25 év és napi 1,5-2 doboz cigi után 3 hónapja szoktam át az elektromosra.
Elvonási tünetek nem voltak, bár néha a mai napig megkívánom a rendes cigit, de simán legyőzhető az érzés, nem vészes. És 3 mg nikotinos folyadékkal kezdtem. Most már 2 mg-osat keverek. Fokozatosan tervezem elhagyni a nikotint.
A mozdulatsor... Na... Az egészen más. Nem gyújtod meg, nem hamuzol, nem oltod el. Nekem meg kellett szoknom. Másképp kell fogni, nyomni kell a gombot, ha szívni akarom.
De nem lehetetlen.
Hogy milyen készüléket vegyél, azt nem tudja senki megmondani. Neked kell kitapasztalni. Rengeteg fajta van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!