Elvonási tünetek cigaretta elhagyása után?
Figyelt kérdés
Leszoktam a cigarettáról 1 hónapja, kicsit szédülök vagy mintha szédülnék úgy érzem, szememmel mintha furábban látnák, de tisztábban, élesebben. Hasonlo tapasztalatok?2020. okt. 16. 17:15
1/3 anonim válasza:
A fiziológiai elvonási tünetek 2-3 hét után eltűnnek, így nem gondolom, hogy az lenne a felelős. Gyújts rá, ha megszűnik a probléma, akkor az elvonási tünet lesz.
2/3 anonim válasza:
Max az első héten voltak ilyen tüneteim kesőbb nem. Nálam az álmatlanság okozott gondot.
3/3 anonim válasza:
Nálam ne volt semmi elvonási tünet.
Igaz hogy én már akkor egy éve készültem és beszéltem magamnak hogy le kelltenni. Abba hagytam és soha semmi féle elvonási tünet nem jött.
Sőt minden nap egyre jobban éreztem magam és örültem ennek.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!