Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Milyen e cigit vegyek?

Milyen e cigit vegyek?

Figyelt kérdés
Régen cigiztem, de nem sokat. Vagyis egy doboz elég volt nekem 2 hónapot, mert csak néha szívtam, amikor megkívántam. Ma is sokszor megkívánom, de nem veszek, mert nem járok dohányboltba, meg drága is. Most is kívánom, de kb 1 éve nem gyújtottam rá.Gondoltam rá, hogy veszek egy kisebb teljesítményű e cigit, max 10ezer forint értékben. Lehet ennyiért kapni jót? Vagy inkább ne is vegyek, ha eddig kibirtam, továbbra is kibirom alapon?
2021. júl. 6. 20:10
 1/4 anonim ***** válasza:
24%
Semmilyet
2021. júl. 6. 20:19
 2/4 Rick ***** válasza:
49%

Ha eddig kibírtad, bírd ki ezután is! Ezzel csak a saját egészségedet véded meg.

Kitartást!

2021. júl. 6. 21:04
 3/4 anonim ***** válasza:
31%
Egyetértek az előzővel, pont ugyanezt gondolom!
2021. júl. 6. 21:55
 4/4 anonim ***** válasza:
Én l&m aqua loft-ot szívok,elég gyenge,szerintem ez neked is jó lenne ,mivel ahogy említetted,nem vagy ,és nem is voltál olyan hatalmas dohányos:)
2021. aug. 4. 12:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!