Milyen e cigit vegyek?
Figyelt kérdés
2019. dec. 2. 18:08
2/9 anonim válasza:
Attól függ...Mennyit szívsz most? Hány szál/nap? Mit akarsz? DL vagy MTL? Kivehető akksi, pod vagy beépített akksi, vagy AIO? Egy vagy két akksi? Ezeket jó lenne tudni és akkor talán tudok adni konkrét választ is...
3/9 A kérdező kommentje:
Ijust S em van, mindkét féléből akarok jót igazából :'D
2019. dec. 2. 18:35
4/9 anonim válasza:
Az Ijust S egy régi, megbízható starter kit. Porlasztós tankra gondoltál? DL-ben tudom javasolni a TVF8 tankot, vagy esetleg az Uwell Crown 4-et, vagy a Hús X porlasztós változatot. MTL-ben pedig egész jó kis tank a Nautilus 2. Újraépíthető kazán terén nekem bejött a Zeus X RTA és a Kylin M(de ez Mesh tank).
5/9 anonim válasza:
Zeus X porlasztós változatot (Zeus Sub-Ohm néven találod)*
6/9 anonim válasza:
Ha rám hallgatsz, ne vegyél e-cigarettát.
Én vettem és még is bántam, mert használtam egy ideig, de nehezen kaptam tőle levegőt, és fájt a mellkasom.
Jelzem, a rendes cigiről semmi bajom.
7/9 anonim válasza:
Hatos, érdekes akkor több ezer magyar ember miért nem haldoklik tőle, mint te? Valószínűleg te beteg vagy, vizsgàltasd ki magadat. Érdekes, én 3 éve szívom és semmi bajom, a családban van még pár embernek, mindenki jobban van annàl, mint amikor cigizett!
8/9 anonim válasza:
7-es!
Nem vagyok beteg, nem is értem, hogy miért kell ismeretlenül ilyet írnod.
Leírtam a véleményemet és a tapasztalatomat, nekem nem volt jó az e-cigaretta.
Másnak lehet jó.
Nagyon sok ismerősöm van, akiknek szintén tüneteket okozott.
9/9 A kérdező kommentje:
Van e cigim mint le is írtam csak jobbat akarok, néha a fejem fogom mert nyomják a gombot addig hogy a porlasztó beég aztán köhögnek mert 200watton 18 as likvidet megszívják szétégett felforrósított cuccon, jóhogy szar. Mintha a szivar végét erőből szívnád folyamatosan xd
2019. dec. 8. 21:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!