Van aki sokáig szívott jó sok cigit, majd rájött hogy nincs is rászokva, nem is érti hogy miért dohányzik és abbahagyta?
Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 12:20
1/4 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy valaki sokáig jó sokat szív, de nincs rászokva.
Persze ha van motiváció, akkor is le tudja tenni.
2/4 anonim válasza:
Igen, van aki könnyen abba tudja hagyni.
3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy a jó sok az neked mennyi. Én csak akkor cigizek szigorúan, amikor iszok, és ezt azért merem így kijelenteni már, mert undorodom az ízétől és a szagától is józanul. Akkor viszont annyira meg van a feelingje.. :D Viszont voltak idők, amikor bulikon kívül is rágyújtottam, ott úgy éreztem, hogy igen, rászoktam. Akkor tényleg sok volt. Viszont a jelenlegi párom nem dohányzik, mellette eszembe se jut a cigaretta, teljesen ignoráltam. Ha valaki cigizik is mellettem, nem kívánom meg, semmi. Tehát ebből kifolyólag nem voltam rászokva. Csak az a baj, hogy amikor ivászat van, igénylem. :/
4/4 anonim válasza:
Én letettem motiváció nélkül, egyszerűen rám jött a hányinger, az meg elvette a kedvemet, pedig sokat szívtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!