Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van aki sokáig szívott jó sok...

Van aki sokáig szívott jó sok cigit, majd rájött hogy nincs is rászokva, nem is érti hogy miért dohányzik és abbahagyta?

Figyelt kérdés
2021. júl. 5. 12:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Olyan nincs, hogy valaki sokáig jó sokat szív, de nincs rászokva.

Persze ha van motiváció, akkor is le tudja tenni.

2021. júl. 5. 12:40
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen, van aki könnyen abba tudja hagyni.
2021. júl. 5. 12:59
 3/4 anonim válasza:
Attól függ, hogy a jó sok az neked mennyi. Én csak akkor cigizek szigorúan, amikor iszok, és ezt azért merem így kijelenteni már, mert undorodom az ízétől és a szagától is józanul. Akkor viszont annyira meg van a feelingje.. :D Viszont voltak idők, amikor bulikon kívül is rágyújtottam, ott úgy éreztem, hogy igen, rászoktam. Akkor tényleg sok volt. Viszont a jelenlegi párom nem dohányzik, mellette eszembe se jut a cigaretta, teljesen ignoráltam. Ha valaki cigizik is mellettem, nem kívánom meg, semmi. Tehát ebből kifolyólag nem voltam rászokva. Csak az a baj, hogy amikor ivászat van, igénylem. :/
2021. júl. 5. 15:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Én letettem motiváció nélkül, egyszerűen rám jött a hányinger, az meg elvette a kedvemet, pedig sokat szívtam.
2021. júl. 10. 16:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!