Ha egy évig dohanyoztam de abbahagytam mától akkor még lehetek egészséges?
Figyelt kérdés
Abbahagytam a dohányzást 20 évesen. Tavaly ilyenkor kezdtem az exem miatt és most a jövendőbeli feleségem miatt tettem le mert mindennél jobban szeretem2019. febr. 8. 07:05
2/5 anonim válasza:
Lehetsz persze, fokozatosan kitisztul a tüdőd, és rengeteg pénzed megmarad vagyis másra költheted. Ha egy év múlva is el tudod mondani hogy nem szívtál egy szálat se, az már valami. Azt sem fogod tudni hol árulnak ilyesmit.
3/5 anonim válasza:
Szuper, büszke lehet rád a párod, hogy letetted érte :) Ne is szokj vissza soha és akkor rendben lesz. Persze az egészség sajnos nem csak ezen múlik, de legalább pluszban ártani nem fogsz magadnak. :)
5/5 anonim válasza:
A sejtek 7 év alatt lecserélődnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!