17 éves vagyok, hamarosan el fogok kezdeni dohányozni amugy már próbáltam, itthon hova rejtsek el egy egész doboz cigit? Mert a szüleim dohányzásellenesek és ha megtudják, hogy szereztem cigit és cigizek is, akkor lenyakaznak.
Az a baj hogy ha már valaki így eldönti hogy dohányozni akar, akkor ott már erősen bevan szűkülve az agya , a látásmódja.
És akinek ilyen gyenge a képessége annak mindegy hogy mind javasol az ember.
Bármilyen hihetetlen is egy normális , kiegyensúlyozott gondolkozású embernek eszébe se jut a bagózás.
Úgyhogy szívjad te is nyugodtan, lehet hogy nem lesz kevesebb a fejedben már.
Jajj mennyi okos ember van itt, de egyik sem a kérdésre válaszolt :D
Én még sosem hallottam férfiaktól hogy nőknél gusztustalan, pedig vagy 20 éve cigizek...
Dugd a ruháid közé a szekrényben, vagy az ágyneműtartóba.
"Jajj mennyi okos ember van itt, de egyik sem a kérdésre válaszolt :D"
Gondolom mert nem akarnak asszisztálni a dohányzáshoz
Ja mennyi okos ember...
Persze amikor volt olyan kérdés h az apuka kivitte a lányt a főútra vezetni tanítani... Mindenki helyeselt h " jajj jól tette mert kell a rutin majd a rendes vezetéshez" bele se gondolnak h baleset stb... Vagy az összes fax kérdéshez...
Tök mindegy hova dugja a cigi szagot megfogják rajta akkor is érezni azt majd pisloghat ha kapja a nyaklevest...
Meg plusz egy évig kuncsorogni másoknak, hogy léccccciiikeee vegyéé mán cigit... Tök gáz
Miért szeretnél rászokni a cigire?
Régebben én is kipróbáltam (jó érzés volt), majd kíváncsi voltam milyen az, amikor hiányzik a cigi és muszáj rágyújtani (mert mindenki ez miatt nyavajgott, és láttam rajtuk, hogy mennyire jól esik nekik), de én ezt sose éreztem.
Amikor cigiztem, jó érzés volt, de sokszor 2-3 hét, volt amikor 1 hónap eltelt cigi nélkül, és bár néha volt egy 5 perces érzés, hogy jó lenne rágyújtani, de az az igazi függőség sosem alakult ki.
A kérdező egy butácska kis idióta.
Tudjuk be a 17 évének, hogy ilyen.
Talán majd egyszer ő is meg fogja mosolyogni, hogy így gondolkodott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!