Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » 17 éves vagyok, hamarosan el...

17 éves vagyok, hamarosan el fogok kezdeni dohányozni amugy már próbáltam, itthon hova rejtsek el egy egész doboz cigit? Mert a szüleim dohányzásellenesek és ha megtudják, hogy szereztem cigit és cigizek is, akkor lenyakaznak.

Figyelt kérdés

#dohányzás #cigi rejtekhely
2021. jún. 29. 10:29
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Tudatosan ? Sztem nem előre eldöntve, hogy holnaptól fogok.... ez így fura.
2021. jún. 29. 11:01
 12/31 anonim ***** válasza:
87%

Pont, hogy nem tudatosan szoknak rá az emberek a cigarettára. Senki nem úgy kezd hozzá (a normálisabbja legalábbis), hogy milyen jó lesz majd 3-4 év múlva 100 méter futás után kifulladni, titkolni a család elől és besárgult fogakkal mosolyogni olyan férfiakra később, akik már jogosan az elején lekoptatnak emiatt.

Pont, hogy a függők jelentős része vagy úgy szokik rá, hogy a szüleitől látott hasonló mintákat sajátítják el, vagy ilyen bulis kocadohányosként kezdik a hangulat és a haverok miatt, aztán már képtelenek letenni.

Rendkívül gyerekesnek és kulturálatlannak tűnsz ennyi idősen, inkább vennél egy könyvet a kezedbe, már bocsánat.

2021. jún. 29. 11:19
 13/31 anonim ***** válasza:
100%

Az embernek fiatalon egy buliban amikor megkínálják, nem jut el a tudatáig, hogy ez mennyibe fog kerülni havonta, meg ilyenek. Egyszercsak rádöbben, csak akkor már nem könnyű letennj.

De ha te tudatosan eldöntöd, hogy nemsokára fogsz cigizni, akkor a tudatos terjedjen ki a negatív hatásaira is, mint pl az, hogy az ára sosem csökken stb stb

2021. jún. 29. 11:25
 14/31 anonim ***** válasza:
77%

Sok sikert a dohányzáshoz. Apámat most diagnosztizálták tüdőrákkal és valószínűleg 2-3 hónapja van hátra, mert kis kora óta cigizik.

De nyugodtan cigizz csak, biztosan, ha te döntöd el, hogy cigizni fogsz, akkor nem lesz semmi bajod /szarkazmus

2021. jún. 29. 11:28
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

12-es nem mond hülyeséget, inkább 17 évesen művelődj, tanulj, foglald el magadat számítógépes játékokkal, olvass könyvet.

Én többet nem válaszolok, elmondtam, hogy miért ne cigizz, tovább a te bajod.

7-es és 10-es voltam.

2021. jún. 29. 11:29
 16/31 anonim ***** válasza:
89%
Sok a nem dohányzó férfi, azok közül egynek sem lesz gusztusa hozzád. Hányinger egy dohányzó csókja.
2021. jún. 29. 11:44
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Inkább igyál meg néha mértékkel néhány pohár bort vagy meggysört,olcsóbb,jó hangulatod lesz,és normális mennyiségben az egészségednek sem árt,a cigi büdös,káros,méregdrága,és még csak jobb hangulatod sem lesz tőle,csak akkor ha már rászoktál és az elvonási tüneteket csillapítod...Szóval semmi értelme,egy érv nincs mellette.
2021. jún. 29. 12:44
 18/31 anonim ***** válasza:
85%
Cigi max függéséget jó táplálni, hogy az ember azt a kevés pénzét is rápazarolja. Valahogy szegényen kell tartani az embereket. Aztán elég lesz nekik az élettől annyi, hogy kielégíthetnek 2-3 káros szenvedélyt igazi életcélok helyett.
2021. jún. 29. 12:52
 19/31 anonim ***** válasza:
91%

Nőknél még gusztustalabb , ezer meg egy pasitól hallom. Ami érdekes, mert pl volt olyan h a pasi cigizett,de barátnőmmel nem ismerkedett, mert nőknél gusztustalan 🤷🤷🤷

Mint az is h a pasiknak lehet káromkodni nőknek csúnya...

Szó mi szó, akár pasi akár nő , akkor is büdösen járkálsz akármennyi pacsulit locsólsz magadra meg nyomod a karton rágót. Te nem érzed de más igen aki nem cigizik.

Anyádtól meg szerintem kapsz akkora tockosd, hogy a doboz cigit is megeteti veled.

2021. jún. 29. 14:11
 20/31 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se, vegyél egy gamer laptopot és egy csúcstelefont, és játsz! Vegyél sok ruhát hogy jó legyen a közérzeted és hogy jól átgondold azt hogy lemérgezd magad vagy sem! Élet csak egy van, és ha nem elég értékes, ne rontsd mégjobban el.
2021. jún. 29. 14:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!