17 éves vagyok, hamarosan el fogok kezdeni dohányozni amugy már próbáltam, itthon hova rejtsek el egy egész doboz cigit? Mert a szüleim dohányzásellenesek és ha megtudják, hogy szereztem cigit és cigizek is, akkor lenyakaznak.
Pont, hogy nem tudatosan szoknak rá az emberek a cigarettára. Senki nem úgy kezd hozzá (a normálisabbja legalábbis), hogy milyen jó lesz majd 3-4 év múlva 100 méter futás után kifulladni, titkolni a család elől és besárgult fogakkal mosolyogni olyan férfiakra később, akik már jogosan az elején lekoptatnak emiatt.
Pont, hogy a függők jelentős része vagy úgy szokik rá, hogy a szüleitől látott hasonló mintákat sajátítják el, vagy ilyen bulis kocadohányosként kezdik a hangulat és a haverok miatt, aztán már képtelenek letenni.
Rendkívül gyerekesnek és kulturálatlannak tűnsz ennyi idősen, inkább vennél egy könyvet a kezedbe, már bocsánat.
Az embernek fiatalon egy buliban amikor megkínálják, nem jut el a tudatáig, hogy ez mennyibe fog kerülni havonta, meg ilyenek. Egyszercsak rádöbben, csak akkor már nem könnyű letennj.
De ha te tudatosan eldöntöd, hogy nemsokára fogsz cigizni, akkor a tudatos terjedjen ki a negatív hatásaira is, mint pl az, hogy az ára sosem csökken stb stb
Sok sikert a dohányzáshoz. Apámat most diagnosztizálták tüdőrákkal és valószínűleg 2-3 hónapja van hátra, mert kis kora óta cigizik.
De nyugodtan cigizz csak, biztosan, ha te döntöd el, hogy cigizni fogsz, akkor nem lesz semmi bajod /szarkazmus
12-es nem mond hülyeséget, inkább 17 évesen művelődj, tanulj, foglald el magadat számítógépes játékokkal, olvass könyvet.
Én többet nem válaszolok, elmondtam, hogy miért ne cigizz, tovább a te bajod.
7-es és 10-es voltam.
Nőknél még gusztustalabb , ezer meg egy pasitól hallom. Ami érdekes, mert pl volt olyan h a pasi cigizett,de barátnőmmel nem ismerkedett, mert nőknél gusztustalan 🤷🤷🤷
Mint az is h a pasiknak lehet káromkodni nőknek csúnya...
Szó mi szó, akár pasi akár nő , akkor is büdösen járkálsz akármennyi pacsulit locsólsz magadra meg nyomod a karton rágót. Te nem érzed de más igen aki nem cigizik.
Anyádtól meg szerintem kapsz akkora tockosd, hogy a doboz cigit is megeteti veled.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!