Valamiért kívánom a cigarettát úgy, hogy életemben egyszer próbáltam ki, miért?
Az energiaitaltól még sokáig nem lesz bajod, 50 évesen meg majd megáll a ketyegő és elásnak.
Egyébként próbáld ki nyugodtan, de a legerősebbet vedd meg, ami létezik. Ha szar élmény, nem fogod könnyen újra kívánni.
Hát, ha az energiaitalra rászoktál, akkor ha elkezded a cigit, valószínű ez lesz ott is.
Gondolom él a fejedben egy kép, hogy milyen nyugtató lehet meg ahogy száll a füst, és ezért gondolsz rá a nehezebb időkben.
Amikor 13 évesen először kipróbáltam, akkor egy idő után 2-3 hónap) én is eléggé megkívántam (ekkor már 14 voltam). Napi egy szállal lecsúszott, aztán sikerült rászokjak több ok miatt.
Viszont rátérve a kérdésre... :D
Az energiaital ,,csendesgyilkos", ahogyan az alkohol és a cigaretta is. Az igazi hatását sok-sok év alatt fogod megérezni, amikor elkezd fájni a szíved, vagy diagnosztizálnak szívritmuszavarral (nem papolni jöttem, hogy elmondjam mennyire káros, mert nekem is van káros szokásom, így eléggé álszent lenne az egész).
Szerintem nem éri meg rágyújtanod, vagy ha megteszed, akkor tényleg valami nagyon proli, vagy nagyon erős cigivel (Hungária, Symphonia stb).
Az egyik gáz a dohányzásban, hogy kezdetben nem a nikotinéhség hajt, hanem az, hogy újra átérzed azt a bizonyos érzést, amit te is mondtál.
Összegezve... a cigivel csak óvatosan. Nagyon egy köcsög dolog. Emellett nem ismerlek, de vigyázz magadra. Nem tudom mi történt, de remélem jobban leszel. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!