Cigi évek elteltével hogyan épít le?
Sziasztok, 2éve dohányzom.
Azt szeretném megtudni hogy pl 5 év 10 év 15 év dohányzás után milyen betegségek jöhetnek létre?
Tudom genetika függő ez az egész.
16éves vagyok, és nekem lehet bajom 2évnyi füstöléstől? Vagy még évek kellenek?
Semmikepp nem ajanlom hogy cigizz,en 30 eve cigizek es boldog lennek ha nem szoktam volna ra.
Ami a leepulest illeti szervezettol fugg. Van akinek komoly problemai vannak a cigitol es van aki nem cigizik es megis beteges...
Alapinformációk az elektromos cigi fogalmáról, témaköréről!
[link] › kezdoknek
Ami ebbe a folyamatba beleszól, mellé épül, szenvedéllyé válik - az nem egészséges! ... egy kis odafigyeléssel, akarattal teljesen le lehet tenni az analóg cigit. ... S aki ráérez a cigaretta nélküli létre - hosszú évek bagózása után -, az tudja, ...
Az idegesítő cigi - Tévhitek a dohányzásról - WEBBeteg
[link] › cikkek › szenvedelybetegseg
A cigi megnyugtat ... A dohányosok erotikus kisugárzása az elfüstölt évek alatt meredeken ... Dohányzás - káros szenvedély, de hogyan mondjunk le róla? ... de minden embernél különböző idő eltelte után válik érzékelhető betegségekké. 8
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!