Hogy kell a dohányfüggőségről, csak néha dohányzásra átállni?
Most több mint napi 1dobozzal szívok. De úgy szeretném, ha csak pár szálat szívnék naponta (kávé mellé pl, s néha mikor alkohol mellé, de ez ritka).
Hogy tudnám ezt a szintet elérni?
En napi egy dobozrol fokozatosan szoktam le, elobb fel doboz, 6 szal, 3, majd napi egy es vegul nem gyujtottam ra tobbet. Nekem a sport segitettt, meg persze akaratero.
Futni kezdtem el es a tudom nem birta sokaig, amiota letettem sokkal jobb a teljesitmenyem, igy nem is kivanom mar a cigit. Evekig cigiztem elotte, januarban szoktam le.
21/L
Én is szívtam álladóan, nem ment hogy kevesebbet szívjak.
Te is ha leszoksz csak úgy tudod csökkenteni.
nagyon is lehet csak néha cigizni... elég sok embert ismerek, aki csak akkor gyújt rá, ha valami buli van, és vannak sokan így az alkohollal is, pl majdnem az összes barátom csak akkor iszik, ha valami összejövetel van
én is cigiztem, kb napi 1 dobozzal, aztán ez egyik napról a másikra lement napi 5 szálra, majd 1 szálra, most csak kb kéthavonta 1x szívok el egy szál cigit társaságban
egy barátom meg pl az ekivel van úgy, hogy évente 3x használja, akkor is egy tablettát
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!