Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Melyik a legjobb mentolos...

Melyik a legjobb mentolos cigi szerinted? Mennyibe kerül?

Figyelt kérdés
köszi a válaszokat am tudom hogy van pár ilyen kérdés de régi árak vannak és hát azóta vannak újabb fajták is
2010. aug. 22. 23:58
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
10%
a dohányosok igazából nem emberek , hanem korcs mutánsok
2010. aug. 23. 13:11
 22/28 anonim ***** válasza:
83%
te vagy a korcs mutáns b+ :O
2010. aug. 23. 16:53
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Pikkelysömörös vagyok (psoriasis). Emiatt, ha minden igaz és az orvosom nem hazudik, akkor nem alakulhat ki bennem ilyen betegség, mert elpusztítja a daganatos sejteket.

Túlbuzgó a szervezetem.

2010. aug. 23. 18:56
 24/28 anonim válasza:
mentolos Marbi..720 ha jol tudom rég szívtam csak akkor szívok mentolost ha fáj a torkom
2010. aug. 24. 12:39
 25/28 anonim ***** válasza:
100%

A kérdésre: Zöld Multi :) 620, én régen ezt szívom

A pikkelysömörös válaszolónak: Na erről majd megkérdezek egy dokit és ha tényleg igaz, akkor pikkelysömört akarok O.O

csak úgy mellékesen: Rákra hajlamos vagyok, láttam embert (dohányost és antidohányost is) rákban meghalni. Mindkettőnek tüdőrákja volt, Isten nyugosztalja őket, de megjegyezném, hogy a dohányos tovább "bírta" a küzdelmet.

Ja és még valami: A vőlegényemnél 14 évesen (!!!) diagnosztizáltak tüdőrákot, SOHA nem dohányzott előtte, sem aktívan, sem passzívan. 15 évesen "úgyis mindegy" alapon elkezdett dohányozni, májusban töltötte, a születésnapján gyújtott rá először, az augusztusi leletek szerint a rák "megállt", a doki megkérdezte, mi változott, a párom elmondta, a doki köpni nyelni nem tudott, de azt mondta, a nem hivatalos véleménye az, hogy ha van rá esély, hogy az addig elég agresszív rák ettől "állt le" akkor abba ne merje hagyni... addigra a bal tüdejének 90%a ment tönkre, sajnos inoperábilis volt (és az is maradt), a tüdejét nem akarta és nem is akarja kivetetni, fél évente kontrollra jár, a rák megállt, ő továbbra is dohányzik. Most 24 éves, továbbra is teljesen tünetmentes, boldogan szervezzük az esküvőnket. Csak hogy a másik oldalról is legyen "sztori"...

22/L

2010. aug. 24. 13:37
 26/28 anonim ***** válasza:
zöld pall mall a legjobb 570ér vettem
2010. dec. 30. 13:48
 27/28 anonim ***** válasza:

22/L ez a sztori nagyon durva!! Most hogy van a vőlegényed? Meggyógyult?

Na akkor buzgó antidohányosok,most mi van? Mégse a cigi okoz tüdőrákot? :P

2011. dec. 27. 18:24
 28/28 anonim válasza:

Már nem azért 5-ös, de te ki a f**z vagy hogy megmond egy idegennek hogy mit csináljon a saját nyomorod miatt? Akkor meg mondom mit csinálj, csak hogy érezd milyen érzés feletted parancsolni.

1. Ne egyél húst, tiszteld az állatokat!

2. Ne öld meg a rovarokat, ők is élőlények!

3. Amikor tél van, ne a fát égesd!

4. Ne egyél fehér lisztes dolgokat, elhízol

5. Ne egyél mákot, mert ha sokat eszel, megbuksz a drogteszten

6. Ne egyél darálthúst meg virslit, ki tudja mi van benne

7. Végül használ famentes papírt

Sosem értettem az ilyen önjelölt isteneket. Családtagod? Nem. Barátod? Nem. Honnan tudod mennyit szív? Sehonnan! Az is lehet hogy nem szív négy szálnál többet. Hát akkor meg maradj csöndben!

Kérdéshez meg annyit fűznék, hogy amit legolcsóbbat ismerek, az az Austin Mentol, 1150-be kerül.

2019. nov. 16. 07:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!