Melyik a legjobb mentolos cigi szerinted? Mennyibe kerül?
Figyelt kérdés
köszi a válaszokat am tudom hogy van pár ilyen kérdés de régi árak vannak és hát azóta vannak újabb fajták is2010. aug. 22. 23:58
2/28 A kérdező kommentje:
elfelejtettem írni hogy antidohányosok ne írjanak :D köszi
2010. aug. 23. 00:09
3/28 anonim válasza:
Majd rájössz hogy milyen kár volt rászokni... Nem most, majd 10 év múlva, de úgyis rájössz
4/28 A kérdező kommentje:
nem erre vagyok kíváncsi hát nem lehet felfogni ? ilyen sok hülye ember van itt ? kiirtam egy kérdést és nem kötelező rá mindenkinek válaszolni csak aki tud is írni választ
2010. aug. 23. 00:38
5/28 anonim válasza:
Lehet lepontozni letojom a toplistát. Úgyis tüdőrákot kapsz és megtudod ki volt a hülye én, vagy te aki rászokott
6/28 anonim válasza:
Ha ilyen nagynak érzed magad járd végig a boltokat azt érdeklődj. Jah és az orvosnak is ilyen szépen válaszolj mikor tüdőrákot fognak diagnosztizálni nálad.
7/28 anonim válasza:
Azt olvastam, hogy a mentolos ártalmasabb, mint a "normál"
De ha mégis választ vársz:
Ha férfias, akkor Benson&Hedges (most akciósan 490 Ft)
Nőies: Glamour Super Slim: 660 Ft
8/28 anonim válasza:
pall mall spec mentol.
Anyum ezt szívja.. de ne szívd, drága is, rontod is vele magad, és stb... majd kb 10-15év múlva rájössz.
10/28 anonim válasza:
00:45-nek.
Ha anyud szívja (és te nem) akkor honnan tudod, hogy az a legjobb...?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!