Melyik a legjobb mentolos cigi?
Figyelt kérdés
mentolos cigaretták közül szerintetek melyik a legjobb izű? :)2011. szept. 2. 20:05
1/5 anonim válasza:
hát régebben kostóltam pall mallt, nem volt semmi érdekes benne... aztán west ice-t, az ízlett egészenm addig míg nem kostoltam meg az új marlboro frostot :D (kék mentolom malbi)
szóval az
2/5 twinky válasza:
mentolosok kozul a zold multi jott be a leginkabb. az uj marlboro annyira eros nekem, mintha halls cukorkat szivnek, attol fuggetlenul nagyon bejon.
3/5 anonim válasza:
A Marlboro Frost (kék Marlboro) tényleg nagyon jó, második helyen pedig a West Ice áll.
4/5 anonim válasza:
Kent Click.
És holnap fogom kipróbáld a kék marlboro.Remélem jó lesz.:_d
5/5 anonim válasza:
kék malbi adta nekem is, előtte meg a zöld malbi volt nálam a kedvenc sokáig... :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!