Dohányosok, akik már leszoktak. 1 szál cigitől vissza lehet szokni? Ez hogy működik?
Passz
2002ben szoktam rà és 2013ban le...
2015 szilveszter éjsuaka elszívtam egy szálat mert a csaj akit le akartam fektetni bagózott és nem akarzam, hogy rossz bagóízt érezzek...
nos az az 1 szál nekem annyira rosszul esett, hogy a belemet is kihánytam, csajból se lett semmi...
még harmadnap is éreztem a szàmban az undorító bagóízt, azóta se bagóztam...
2 éve viszont vettem ecigit, de mentes töltetet használok, nem tüdőzöm le soha, csak buliban "füst" trükökkel menőzök :D, mondjuk már marha ritkán bulizunk max havi 1*.
Rajtad áll.
Én közel 7 hónapja nem dohányzom. Egyszer magam alatt voltam és ideges ... és kértem ismerősömtől egy szál cigit de iszonyat büdös volt , rossz íz stb.. Elszívtam de többet köpködtem mint szívtam :D Azóta se szoktam rá , hiába gyújtottam rá. Pedig elég erős dohányos voltam előtte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!