Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Ha odamegy hozzáto...

Dohányosok! Ha odamegy hozzátok egy 17 év körüli srác és megkérdezi, hogy adnátok-e neki egy szál cigit, ti adnátok neki?

Figyelt kérdés
Vagy ha ad pénzt, vennétek neki egy dohányboltban, visszajáró, vagy 1-2 szál érdekében?

2019. márc. 13. 19:32
 1/2 anonim ***** válasza:
85%
Persze
2019. márc. 13. 19:36
 2/2 anonim ***** válasza:
87%

Ha szimpatikus, nem bunkón kér és nem csak néhány szálam van akkor adok neki. Meg persze nem mindegy hogy csak éppen nincs nála cigi, vagy egyfolytában kéreget. Előbbi esetben nem gáz szerintem. Egyébként én is mindig beküldök valakit a dohanyboltba, és még EGYSZER SEM volt hogy elhajtottak. A visszajárót csak akkor add oda ha hajléktalan/ annak tűnik az illető. Furán venné ki magát ha egy jól öltözött, gazdag üzletembernek azt mondanád h tartson meg pl 355 Ft-ot a segítségért cserébe. Vagy adnál neki 2 szál cigit... Az más ha ott rögtön rágyújtasz és megkínálod. De a visszajárósdi, meg a pár szál elajándékozása szerintem nevetséges ha nem egy szegény emberről van szó.

Amúgy átlag járókelő készségesen segíteni fog, főleg ha ő is ott vásárol, vagy ráér, pl várja a buszt.

2019. márc. 13. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!