Hogy lehet az szerintetek, hogy engem még semelyik társaságban ahol eddig voltam nem kínáltak meg cigivel? pedig én kértem volna ha kínálnak, de bezzeg láttam aki azt mondta, hogy nem kell neki cigi a társaságba azt meg mégis kínálgatják. többi lent.
És ha meg odamentem kérni akkor leb@szták a fejem, hogy minek akarsz te cigizni, nem jó az ne szokj rá....
De másnak miért adnak pedig ugyanannyi idős mint én.
ne
kínálj
meg
senkit
csak úgy
elvégre
te
se
ingyen
veszed
és f őleg ne annak
aki nem
kínál,ha n álad
fogy
el
Érti?
Értem én. Csak a furi, hogy nálam fiatalabbaknak is adnak ilyen 13-14-15 éveseknek de engem mindenki ugymond "lekicsiz" a dohányzáshoz és osztja a nálam fiatalbb nekem az észt hogy káros a cigi és ne csináljam am azt én is tudom, csak egyszer szeretnék már egy jót cigizni ennyi társaságban...
Ahol nem én vagyok a FŐkicsi ugymond a cigihez pedig 17 vagyok, oszt mondom a 14 évesek kicsiznek le a dohányzáshoz és mondják nekem hogy káros érted ők!!! Tudom nem a kor számitt de ez akkor is furi.
Ne dobd ki rájuk az entire live savingsed...
És ne adj a véleményükre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!