Tényleg igaz, hogy a Facebook akkor kínálgatja nekem ismerősnek az illetőt, ha megnézte a profilom?
Néha egy-egy üzenet meg szokott jelenni nekem, hogy "Van egy új ismerősnek ajánlásod". Eddig nem gondoltam, hogy ez összefügg a profillátogatással, de pl. édesanyám mesélte, hogy múltkor - miután hazajött időpont foglalásról - pont azt a nőt dobta ki neki ajánlandó ismerősnek, akivel összevitatkozott a kórházban az időpont miatt. És azt mondta, hogy tuti utána megnézte az adatlapját és azért jelent meg ismerős ajánlásként, mert ilyen véletlenek nem létezhetnek.
Ezzel csak az a gáz, hogy én rendszeresen szoktam csekkolni egy csaj adatlapját. Akkor lehetséges, hogy mindig kidobja neki a nevem? Mert ha igen, akkor elég tré a Facebook és az algoritmusa. Ha tényleg így működik, akkor hogy lehet ezt a problémát orvosolni annak érdekében, hogy anonimként tudjak böngészni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!