Van olyan ecigi webshop-ot, ahol lehet csomagpontra rendelni?
És miét baj ha házhoz viszik?
Tudsz időpontot módosítani a futárnál.
Egyébként azért van személyes átvétel, mert a futár sem adhatja át 18 éven alulinak.
Mint ahogy te is az vagy, különben már megvetted volna egy dohányboltban munkába menet, vagy hazafelé.
A postán maradó sem opció, ott is kell a személyi.
Én is ott írtam.
Tudsz időpontot módosítani a futárnál, akkora amikor otthon vagy.
Lehet késő esti (20 óra utáni) kézbesítést is kérni.
Lehet szállítási címet is módosítani, mondjuk a szomszédéra, és oda adod neki a pénzt, hogy vegye át.
Tehát mint írtam, ha elmúltál (volna) 18, ezer féle képpen meg tudod (tudnád) oldani.
vaporism.cz
Ez egy cseh webshop, szerintem az egyik legjobb az Eu-ban. Kb bárhova tudsz rendelni bárhogyan, hatalmas választék. Már ötször rendeltem, gyakorlatilag kifogástalan, mindenről kapsz e-mailt. Annyi hogy az oldal nyelvét át kell állítani angolra vagy magyarra, a valutát pedig forintra, mert gondolom te sem beszélsz csehül
Én innen rendeltem az ecigimet is, és azóta (értelem szerűen) a porlasztót is innen rendelem. Megbízható oldal, korrekt szállítás. Mindenképpen ajánlom. Ha valami más kellék vagy liquid alapanyagot szeretnél venni akkor írdd meg, mert arra van egy jobb oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!