Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Van olyan ecigi webshop-ot,...

Van olyan ecigi webshop-ot, ahol lehet csomagpontra rendelni?

Figyelt kérdés
Nem otthon dolgozom, munkahelyre meg nem kérhetek csomagot. Ezért lenne jó, akár foxpost vagy más átvételi mód.
2021. ápr. 1. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
0%

És miét baj ha házhoz viszik?

Tudsz időpontot módosítani a futárnál.

Egyébként azért van személyes átvétel, mert a futár sem adhatja át 18 éven alulinak.

Mint ahogy te is az vagy, különben már megvetted volna egy dohányboltban munkába menet, vagy hazafelé.

A postán maradó sem opció, ott is kell a személyi.

2021. ápr. 1. 17:51
 2/6 A kérdező kommentje:
Ott irtam. Nem otthon dolgozom, munkahelyre meg nem rendelhetem...
2021. ápr. 1. 19:19
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

Én is ott írtam.

Tudsz időpontot módosítani a futárnál, akkora amikor otthon vagy.

Lehet késő esti (20 óra utáni) kézbesítést is kérni.

Lehet szállítási címet is módosítani, mondjuk a szomszédéra, és oda adod neki a pénzt, hogy vegye át.

Tehát mint írtam, ha elmúltál (volna) 18, ezer féle képpen meg tudod (tudnád) oldani.

2021. ápr. 1. 19:55
 4/6 A kérdező kommentje:
Kosz. De nem ez volt a kerdes.
2021. ápr. 1. 20:13
 5/6 anonim ***** válasza:
47%

vaporism.cz

Ez egy cseh webshop, szerintem az egyik legjobb az Eu-ban. Kb bárhova tudsz rendelni bárhogyan, hatalmas választék. Már ötször rendeltem, gyakorlatilag kifogástalan, mindenről kapsz e-mailt. Annyi hogy az oldal nyelvét át kell állítani angolra vagy magyarra, a valutát pedig forintra, mert gondolom te sem beszélsz csehül

2021. ápr. 5. 12:26
 6/6 anonim válasza:

[link]

Én innen rendeltem az ecigimet is, és azóta (értelem szerűen) a porlasztót is innen rendelem. Megbízható oldal, korrekt szállítás. Mindenképpen ajánlom. Ha valami más kellék vagy liquid alapanyagot szeretnél venni akkor írdd meg, mert arra van egy jobb oldal.

2021. júl. 14. 00:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!