Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Ennél jobb vagy rosszabb lesz?

Ennél jobb vagy rosszabb lesz?

Figyelt kérdés

Elhatároztam, hogy lerakom a cigit. 22 éves vagyok, 4 éve dohányzom. Napi 10-30 szál között szívok. Ha szabadnapos vagyok akkor elég a 10, ha dolgozom a másfél doboz simán elmegy.

Na mostmár ott tartok, hogy 18 órája nem gyújtottam rá. Az elvonési tüntetek igencsak erősek, és az órák teltével ez rosszabbodik.

Volt már egy kisérletrem a tavaly, hogy lerakom, akkor is nagyon nehezen, de kibírtam egész estig, viszont elaludni egyáltalán nem tudtam, így éjfél krül ki kellett menni cigizni, utána már nem volr probléma.

Félek, hogy megint ez fog történni.

2021. márc. 29. 18:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Az első 3 nap a leghúzósabb. Minél kevesebbet gondolj rá. 10/10

Az első 2 hét még elég húzós. (Mentálisan elég nehéz kibírni.) 10/8

Az első hónap még úgy elég húzós. (10/5)

Kb 2 hónap és jó vagy.

Ne gondolj rá!

2021. márc. 29. 19:15
 2/6 anonim ***** válasza:
Nemsokára jobb lesz.
2021. márc. 29. 19:36
 3/6 anonim ***** válasza:
Egyénenként eltér, van aki egy hét után teljesen rendben van, van akinek kell 2-3 hónap is. Idővel mindenhogy csökken, mindenkinek más az ingerküszöbe.
2021. márc. 29. 19:36
 4/6 anonim ***** válasza:
90%
Úgy sokkal nehezebb, ha dohányos a társaság amiben vagy.
2021. márc. 29. 19:37
 5/6 anonim ***** válasza:

Minek szoknál le, fizessed csak a milliókat az államnak.

Abból is telik a zsebük a politikusainknak.

2021. márc. 30. 11:57
 6/6 anonim ***** válasza:
Pár napig még sokkal rosszabb lesz, egy hét tájékán tetőzik, és 2 hét után kezd folyamatosan csökkenni. Az elvonás miatt felléphetnek kínzó mellékhatások is, mint az izzadás, remegés, köhögés, magas fokú ingerlékenység és dekoncentráltság érzete, de elég hamar túl lehet lenni rajta. Az éhséget ki lehet játszani sok-sok citromos, bubis vízzel, szotyival, rágóval. Az álmatlansággal nem lesz gond, az csak az első/második éjszakára jellemző. Ugyanis azt felváltja majd a fáradtság, olyan álmos leszel, hogy sokszor még délután is kiüt, egy ideig úgy érzed, hogy akár egész nap tudnál aludni. Ilyenkor jó lefoglalni magad valamivel ha nem dolgozol, keresni pótcselekvéseket, sportolni a fekvés helyett. Kitartás, csak 2 hét nehéz, utána sokkal jobb!
2021. márc. 30. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!