Mivel üssem el a szabad időmet ha már nem dohányzok?
Egy ideje nem dohányzok és sajnos azt veszem észre hogy a legnagyobb problémám nem is az elvonási tünetek hanem az unalom.
Ha vártam valakire vagy valamire rágyújtottam
Ha volt 10 szabad percem rágyújtottam
Ha a barátaimmal összeültünk rágyújtottam
Ha unatkoztam vagy bármi volt cigiztem és így tovább.
Sportolni most egészségügyi okokból nem tudok, mivel mással tudnám helyettesíteni effektív az unaloműzést?
Köszönöm
28/l
Én az unatkozást is egyfajta elvonási tünetnek mondanám, mert ahogy te is mondod, ez röpke 10 percet jelent. Kizártnak tartom, hogy korábban a cigizés mellett a teljes napod olyan szinten ki volt töltve, hogy nem voltak benne üresjáratok, amikor ne unatkozhattál volna ugyanígy, mint cigizés nélkül abban a 10 percben.
Mindenesetre elég sok választási lehetőséged van az unaloműzésre, ha van nálad egy okostelefon, amire letölthetsz akár egy szókeresőt, keresztrejtvényt, logikai programokat, és az pont elég, hogy lekössön arra a 10 percre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!