Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Miért leszek idegesebb ha...

Miért leszek idegesebb ha füvezek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Sajnos elég gyakran szinte napi szinten füveztem, nem is rossz minőséget mert Hollandiában élek és azt kezdtem észre venni az utóbbi időben hogy még jobban stresszes leszek tőle jobban pörög az agyam a problémákon mint mikor nem vagyok beállva, illetve érzem hogy a szívem is gyorsabban ver, van itthon vernyomas merom meg olyan órám ami méri a pulzusom.

Aki fuvezik nem azért teszi hogy kicsit el felejtse a problémáit? Nálam ez pont fordítva van ha beallok sokkal inkább gyötröm magam a gondjaim miatt.

Valakinek ötlete hogy mitől vagy hogyan és miért van ez, esetleg valami jó tipp stressz ellen?

2021. márc. 10. 17:15
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Én még nem próbáltam, de a környezetemben többen is. Őket zömmel ellazította. De ahogy az alkohol is, ez is mindenkire másként hat, így valószínűleg a te szervezeted és lelki állapotod így reagál rá.

Ha ilyen kellemetlen, azt javaslom, hogy inkább ne élj vele.

2021. márc. 10. 17:36
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Ez a pillanatnyi lelki állapotodtól függ. Azt erősíti fel amit éppen érzel. Ha ráparázol a problémáidra akkor rossz lesz, ha el tudod engedni őket vagy nincsenek problémáid akkor jó lesz.
2021. márc. 10. 17:51
 3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm az építő jellegű gondolatokat
2021. márc. 10. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem csak fogyassz kevesebb mennyiséget
2021. márc. 14. 10:05
 5/5 anonim válasza:
A bláz nem egy csoda szer, nem feltétlenül feledteti el veled a problémáid. Próbálj megoldást találni ezekre, vagy találd meg a stressz forrását. Nálam is előjött régebben az említett problema, én azt ajánlom hogy fejezd be a blázolást, nem feltétlenül sok időre, de pár napra legalább. Remélem tudtam segíteni :)
2021. márc. 16. 10:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!