Segítene valaki? Sok videót megnéztem már hgy hogyan is kell de nem tudtam megérteni. épp ezért kérném a segítséget.
Nyergesújfalui vgy közelében lakó segítségét szeretném kérni aki össze tudná nekem rakni a vizipipámat és érthetően eltudná magyarázni hogy hogyan is kell:)
előre is megköszönném a segítséget..:)
Így néz ki mikor a tetején van az alufólia, és azon az égett széndarabok :)
(és a tölcsérbe benne van a dohány, de az nem látszik, mert az a fólia alatt van)
Az alsó fém tálca az meg nem kell semmire, azt csak azért van, hogy oda pakolhatod a szemetet :)
1;leszeded az alját, félig megtöltöd vízzel
2;legfelül van egy kis luk, abba beletöltesz valamennyi dohányt, annak megfelelően, hogy mennyi ideig szeretnél pipázni majd vele.
3;Alufoliábol tekerj egy karikát, ugy hogy legfelül ahol a dohányvan rápasszoljon.majd ráteszed.
4;letépsz egy nagyobb alufoliát, ráteszed a foliakarikára, egy kicsit szorossan, de ne nagyon!
5;egy NAGYON VÉKONY tűvel sorba a tetejét meg jukasztgatod.
6;a szenet CSIPESSZEL megfogod s öngyujtóval felizzítod, és a pipa legtetejére a foliára teszed!(ha végeztél a pipázással egy olyan edénybe tegyél hidegvizet ami már NEMKELL) és tedd bele a csipesszel a szenet,s az elhasznált dohányt és vizet eltávolítod:) remélem lehet azért érteni:D ennél egyszerübben nem lehet elmagyarázni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!