Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » A dohányosoknak mindig jól is...

A dohányosoknak mindig jól is esik a cigi?

Figyelt kérdés
Mikor én dohanyoztam sokszor jól se esett csak azért szívtam mert "kell". Azóta én már leszoktam,de kíváncsi vagyok, hogy a dohányosok mindig kívánják vagy van amikor csak a megszokás miatt gyújtanak rá?
2021. márc. 6. 19:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nekem is sokszor van, hogy nem is esik jól, csak muszáj szívni, máskülönben azért szenvednék, mert elvonási tünetek törnének rám. Most elektromos cigizek már egy másfél hete kb, ez már a harmadik nekifutásom. :D Nem ugyanolyan, és néha rendesen hiányzik egy szál cigi, de sok esetben azt gondolom, hogy jobb az elektromos, több élvezetet nyújt (ha már élvezeti cikkről beszélünk...), mert nagyobb a "füstje", és számtalan aromát ki lehet próbálni, amik tényleg finomak, és még nikotin is van benne... mondhatnám azt is, hogy többet nyújt az elektromos, mint a normális cigaretta, és kevesebbszer is pangok, mióta ezt szívom, szóval ha ezúttal végre kitartó leszek és nem csábulok el a cigire, még talán le is tudom tenni (bár ebben őszintén nem hiszek annyira, azért nincs ilyen nagy akaraterőm, de majd meglássuk). Az viszont tény, hogy eleinte azért szívtam a cigit, mert jól esett, tetszett és talán legbelül "kárpótolt" is valamiért, mostanra viszont inkább vált teherré az egész, nem csak anyagilag, és valódi függés lett belőle a 7 év alatt. Talán emiatt is zavart, perpill úgy gondolom, kezdem kicsit visszakapni az irányítást a függésem felett. :)
2021. ápr. 6. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!