Dohányosok! Ti jó dolognak érzitek a dohányzást vagy károsnak már?
Akik nem cigiznek!
Ti nagyszájúnak érzitek magatokat MINDIG beleugatni a másik életébe? Kínosnak érzitek ezt?
Zavar? ÁLLJ ARRÉBB!!
#szabadságotafüstölgőknek
Nem tartom jó dolognak, de sajnos már 50 éve szívom.
Ha egyszer rászoksz, nagyon nehéz elhagyni.
Egyik dohányos szülőm se érzi jó dolognak, csak nincs erejük leszokni. Annak idején marha nagy lázadásnak tűnt a szüleik ellen, azért kezdték el.
Apám-nagyapám tüdőbeteg lett miatta, későn tették le.
Fiatalon engem se zavart biztos voltam benne hogy majd letudok szokni, úgy voltam vele majd 20 évesen aztán majd 25, 30 évesen leszokok. Most még elképzelni se tudod milyen mikor eltelik 40-50 perc és már érzed a nikotin függőség miatti kényszert hogy rá kell gyújtani.
Akár milyen jól keresnél is az a napi 1600-1800ft sok.
'Tervezek majd később rászokni'
Te ugye nem vagy több 12 évesnél?
Az milyen már, hogy tervezel később rászokni... jesszus.
Amúgy káros.
Én is annak tartottam egy ideig , aztán már nagyon bántam.
Évekig kinlódtam vele amire rászántam magam hogy abba hagyom.
Amíg jól esett még én is azt gondoltam hogy ez nem annyira káros és majd én bármikor úgyis abba hagyom.
Hát ez nem igy van, borzasztó megszenved az ember vele, mire egyáltalán elhatárzza hogy na most már elég.
Pedig már én is akkor hosszú ideje éreztem hogy borzasztó büdös vagyok, krákogtam és köpködtem reggelente és majd megfulladtam.
Tudom hogy ezt aki most szokik rá nem hiszi el, én se hittem el akkor semmit , senkinek.
Az áráról meg most jobb nem is belegondolni hogy mennyibe kerül egy év alatt.
Minimum is 4-500000 ft évente, de ez nyilván sokall több mert csak a mosószerekre is jóval több kell mint amúgy.
De nekem például sok pólómat, pulóvert kiégetett a rá eső hamu, amit ki lehetett dobni aztán, csak az ilyeneket nem számolja senki.
No meg itt vannak akim úgy akarnak leszokni hogy elektromosat vesznek.
Ezt nem tudom mennyibe kerül de biztos iszonyú drága .
Szóval ne szokj rá inkább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!