Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Dohányosok! Ti jó dolognak...

Dohányosok! Ti jó dolognak érzitek a dohányzást vagy károsnak már?

Figyelt kérdés
Én eddig 2-szer cigiztem, és jónak éreztem,sőt nem is köhögtem tőle úgyhogy van még 1 szálam azt hamarosan elszívom mert kíváncsi vagyok,hogy most is jó lesz-e a hatása!!! Tervezek majd később rászokni a cigire de még nem tudom megkeresni rá a pénzt mert nagyon fiatal vagyok még úgyhogy csak ismerőstől kértem 3 szálat,mint már írtam 2-őt abból jóízűen már 2-őt el is szívtam!

2021. febr. 18. 12:53
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
én is a dohányosokkal vagyok
2021. febr. 20. 18:41
 12/13 anonim ***** válasza:
Mindenképpen károsnak érzem, és azzal a tudattal dohányzom, hogy maga a tevékenység is baromi sok időt vesz el az életemből. Amíg barátokkal dumáltunk közben, jó volt, még nyertem is vele egy csomót, ha úgy vesszük, de már full külön élek, nincs kivel beszélgetnem cigi közben, csak járkálok ki, mert kell a nikotin, és rohadt unalmas is.
2021. ápr. 6. 18:52
 13/13 anonim ***** válasza:

Mármint erre főleg a korona alatt döbbentem rá, természetesen vannak barátaim, akikkel néha cigizni is szoktunk, de senki nem fog elkísérni engem életem végéig, hogy együtt cigizzen velem, hogy ne unatkozzak közben, és leszoktatni is csak magamat tudom róla. Ráadásul büdös és drága, és tényleg irányítja a mindennapjaid, nem tudsz még a boltba se elmenni anélkül, hogy ne gyújtanál rá... történik valami nem várt, rossz dolog, akkor meg még többet kell szívni, hogy egyáltalán alapállapotba kerülj.. nem éri meg.

23/N

2021. ápr. 6. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!