Erős dohányosok, ti sokat vagytok megfázva?
Figyelt kérdés
2021. febr. 4. 14:24
1/6 anonim válasza:
Egyáltalán. Engem elkerülnek a betegségek. Allergiás rhinitis elő-előjön, de ilyenkor egy tabletta segít.
2/6 anonim válasza:
A püspök napi 3 doboz Symphoniàt szívott el. Sosem volt megfàzva. Viszont tüdőràkban temették el Őt.
4/6 anonim válasza:
Én sohasem dohányoztam, mégis el akar dugulni az orrom. Szinte havonta veszek a patikában orrkenőcsöt, csöpögtetőt.
6 évesen sokat okított engem apám egy telefüstölt szobában, de nem tudom, ennek lehet e köze hozzá.
5/6 B-Akos válasza:
Biztosan számít, hogy a dohányos hol dohányzik, és hol tölti az idejét, mit eszik, ill. mit iszik stb, mellesleg nem gondolom, hogy a kórokozók ellen védelmet nyújtana a dohányzás, mivel a száj az orr és a fül átjárható, és nyitott az ember szemüregnél végbeleknél sérüléseknél stb, tehát fertőződni nem csak szájon át lehet... A védelmet az immunrendszer szolgálja, ami karbantartást igényel...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!