Kezdőoldal » Egészség » Dohányzás » Szeretnék rászokni a dohányzás...

Szeretnék rászokni a dohányzásra, mer bagózás közben nem kell maszk, viszont undorodom tőle. Hogy tudnám rávenni magam, hogy megszeressem a cigarettát?

Figyelt kérdés
Sajnos a maszk rettentően irritál és egy idő után a fejem is megfájdul tőle. Viszont mivel úgy tudom, hogy a dohányzás idejére le lehet venni, ezért szeretnék rászokni a cigarettázásra. Viszont büdösnek találom és undorodom tőle, bár nem annyira, mint a maszktól. Van valami ötletetek, hogy miként tudnám megszeretni a cigarettát?

2021. márc. 6. 12:37
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

#6 [link]

Kérdező, habár én dohányzom, mégsem tartom jó ötletnek, hogy csak amiatt szokj rá, hogy ne kelljen maszkot hordani, mondjuk ez is mutatja a magyarok leleményességét, valamint a szabályokhoz való emberi hozzáállást.

2021. márc. 7. 08:29
 12/13 anonim válasza:
Nem kell rászokni,csak legyen nálad cigi.Én le szoktam húzni a maszkot,és a kezembe veszek egy szálat.Mikor szólnak,hogy miért nincs rajtam maszk,közlöm,hogy épp rá akarok gyújtani.
2021. márc. 7. 22:05
 13/13 anonim ***** válasza:
0%
Rosszul tudod, nem szabad levenni a maszkot dohányzás miatt. A rendelet nem tartalmaz erre vonatkozó kivételt.
2021. márc. 8. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!